Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1525. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Reggel Gábor nagyon feszült, mert nem tudja elérni Szilvit, ezért Lalival úgy döntenek, hogy elmennek Szilvi anyukájához, ahol nem találják … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1525
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 29., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Reggel Gábor nagyon feszült, mert nem tudja elérni Szilvit, ezért Lalival úgy döntenek, hogy elmennek Szilvi anyukájához, ahol nem találják meg a lányt. Közben Szilvi felhívja Gábort és akar vele találkozni. Így Gábor elmegy a megbeszélt helyre, ahol rábeszéli Szilvit, hogy találkozzon a testvérével és próbálják megbeszélni a konfliktust. Miután Gábor hatására Szilvi elérte, hogy a testvére és az anyja ismét beszéljenek, megjelenik Angéla barátja, Gyula. Mindenki számára kiderül, hogy Gyula még mindig bántalmazza Szilvi húgát, ahogy apjuk halála előtt is tette.

Flóra reggel érzelmes hangüzenetet küld Tamásnak. Tivadarnak néhány beszélgetésfoszlány a fülébe jut, és kíváncsiság fogja el. Flóra megpróbálja kidumálni magát, de Tivadar nem hiszi egy szavát sem. Este annak is a tanúja lesz, hogy Szofi egy kedves hangú üzenetet kap Tamástól, aki ennek hatására eljátszik a gondolattal, hogy mégis csak gyermekvállalásra adja a fejét.
Milán reggel nagy lelkesedéssel veti bele magát az első műszakjába taxisofőrként. A nap jól kezdődik, ám nem sokkal később Milán egy fiatal pár között kirobbant durva vita közepébe csöppen. Amikor egy részeg utas még bele is hány Milán autójába, Milánnak elege lesz.

Frusztráltan be akarja fejezni aznapra a munkát. Hirtelen azonban megjelennek az utolsó utasai: egy csapat turista, akik sok pénzt kínálnak neki azért, hogy végig vigye őket éjszaka a városon. Milán hirtelen ismét biztos benne, hogy ez a világ legkirályabb melója.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top