Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1526. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 4,00)
Loading...

Gyula reggel megfenyegeti Szilvit, és felszólítja, hogy tartsa magát távol Angélától. Szilvi azonban közli vele, hogy nem hagyja magát meg… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1526
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 30., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Gyula reggel megfenyegeti Szilvit, és felszólítja, hogy tartsa magát távol Angélától. Szilvi azonban közli vele, hogy nem hagyja magát megfélemlíteni. Később Szilvi felkeresi Angélát, mert rá akarja bírni arra, hogy hagyja el Gyulát. Amikor már-már sikerül rávennie, hogy vele menjen, hazaér Gyula, és agresszíven rátámad Szilvire, akit csak Gábor közbelépése ment meg. Szilvinél ezzel betelik a pohár, és úgy dönt, hogy Gyulának meg kell fizetnie mindenért…

Laura a fitneszszalonba menekül, hogy egy kicsit elterelje a gondolatait, ami nem igazán sikerül neki. Meglepetésére váratlanul felbukkan ott Matyi, és randizni hívja. Eleinte Laurának nehezére esik hangolódnia a férfira, de aztán Matyinak sikerül őt jó kedvre derítenie. Amikor azonban megjelenik ugyanazon a helyen Evelin és Dávid, Laurát ismét elfogja a keserű tehetetlenség érzése. Úgy érzi, hogy képtelen szabadulni Dávid emlékétől. Leissza magát, és részeg bódulatában befekszik Dávid üres ágyába.

Roland kifejezetten büszke magára, hogy az esti orosz születésnapi partira megszerezte a legjobb és legolcsóbb beszállítót. Viszont Bence, aki aznapra beugrott a bárba segíteni, bizalmatlanul fogadja a hírt. Roland abszolút meg van győződve az igazáról, épp ezért óriási sokk a számára, amikor egyértelművé válik, hogy csúnyán átverték. Roland kénytelen bevallani, hogy ezt bizony nagyon eltolta, de megoldják a problémát, és az ihatatlan vacakból vicces unikornis-koktélt kreálnak. Ennek a hirtelen ötletnek köszönhetően megmentik az estét és elkerülik a lebőgést.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top