Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1527. rész tartalma

Gábor, Lali és Joe feszülten várják, hogy mi Szilvi terve Gyulával, a húga barátjával. Szilvi megtervezi a lépéseket, és eleinte csak rá… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1527
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 31., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Gábor, Lali és Joe feszülten várják, hogy mi Szilvi terve Gyulával, a húga barátjával. Szilvi megtervezi a lépéseket, és eleinte csak rá akar ijeszteni Gyulára. De amikor elfajulnak a dolgok, Szilvinek elborul az agya, és Gáborék alig tudják megakadályozni, hogy nekimenjen a férfinak. Amikor pont a húga, Angéla veszi a védelmébe Gyulát, Szilvi ráébred, hogy nem tudja megmenteni a testvérét.

Evelin képtelen nézni Laura szenvedését, és majd felemészti a lelkiismeret-furdalás, amiért ő van együtt Dáviddal. Nagyon szeretne valahogy kibékülni, de ezzel csak tovább provokálja a lányt. Laura végül gyűlölettől hajtva egy bolti lopást varr Evelin nyakába, és kaján örömet érez, mikor a lányt letartóztatják.

Mikor Orsi reggel André szobájában egy láncot talál, azt hiszi, hogy az egy neki szánt ajándék. Egész nap kíváncsian várja az ajándékát, de nem történik semmi. Gyanakodni kezd, és attól fél, hogy a fiú egy másik nőnek vette a láncot. Egyre féltékenyebb, de végül belátja, hogy tévedett, és az ajándékot tényleg neki szánták.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top