Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1528. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Karesz reggel lelkesen kezdi el átalakítani a VIP kabint, hogy megvalósítsa legújabb álmát, ami új irányt ad az életének, miszerint, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1528
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 3., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Karesz reggel lelkesen kezdi el átalakítani a VIP kabint, hogy megvalósítsa legújabb álmát, ami új irányt ad az életének, miszerint, hogy legyen egy saját hangstúdiója. Lelkesen be is ruházott néhány dologba. Ám amikor a lány meglátja, mennyi pénzt költött el a közös jövőjükre félretett kaszából, először kiakad. Ő maga a közös jövőjükre spórol, miközben Karesznek láthatóan eszében sincs kettejükre gondolni.

Lali reggel munka közben véletlenül szó szerint belebotlik Barbiba, aki a dinójelmez miatt nem ismeri fel a srácot. Lali követi őt, egy gazdag környékre, és egyből leadja a drótot Joe-nak, aki találkozóra hívja Barbit. A találkozón Barbi újra a régi önmaga, és elmeséli Joe-nak, milyen szörnyűségeken kellett, és kell átmennie. Lali kihallgatja őket, majd délután számon kéri Joe-t, hogy miért nem marad ki Barbi ügyes-bajos dolgaiból. Problémás párnak úgyis itt van Szilvi és Gábor.

Roland és Bori meglepődnek, amikor rájönnek, egy hónapja házasodtak össze. Ezt meg kell ünnepelni! Sajnos azonban Rolandnak dolgoznia kell. Bori rögtön kijelenti, majd ő besegít neki. Roland viszont kénytelen megállapítani, hogy a munkahelyen egyáltalán nem illenek össze. Miután elfajul a vita, mindketten mulatva belátják, nem harmonizálhatnak mindenütt úgy, mint az ágyban.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top