Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1529. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Karesz nagyon megijed, mikor bevásárlás után egy nagy harci kutya megtijeszti őt, és kis családját, Tedit és Mesit. Karesz nem tudja felfogni… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1529
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 4., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Karesz nagyon megijed, mikor bevásárlás után egy nagy harci kutya megtijeszti őt, és kis családját, Tedit és Mesit. Karesz nem tudja felfogni, hogy a kutya gazdája, egy lány, semmiféle bűntudatot nem érez emiatt, hogy veszélybe sodorta őket. Karesz egy új rapben akarja kiadni magából a feszültségét, de semmi nem jut az eszébe. Milán azt javasolja neki, hogy a legjobb az lenne, ha kimennének az utcára, hogy az életből inspirálódjanak. Milán elviszi Kareszt egy rap párbaj helyszínére, ahol Karesz teljesen kiakad, amikor ott ismét találkozik a kutyás lánnyal, Bellával és a haverjaival.

Joe reggel a fitneszterem ügyeivel foglalkozik, de alig tud koncentrálni, ezért Barbival megbeszél egy találkozót. Barbi ellátogat az edzőterembe, és megcsodálja Joe vállalkozását. Joe végül megbízza Dávidot az új edző castingjával, és kettesben tölt Barbival egy napot. Miközben ebédelnek, egyszer csak megjelenik István, Barbi gyerekének a nagyapja, és durván letámadja Barbit. De Joe felismeri a helyzetet, és kimenti a lányt a helyzetből. Joe megígéri Barbinak, hogy számíthat rá bármiben.

Dávid fáradtan kénytelen belátni, hogy Joe-val ketten nem tudják vinni a Dj Sportfitnesz – t. Viszont az összes jelentkező alkalmatlannak tűnik a feladatra. Amikor Joe Dávidra bízza a castingot, Dávid lelkes a feladattól. De amikor megjelenik Lali és Gábor, hogy asszisztáljanak, Dávid úgy érzi, hogy az apja nem veszi komolyan őt és a termet, ráadásul még ellenőrizteti is a döntését a barátaival.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top