Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1530. rész tartalma

Karesz reggel elhatározza, hogy több pénzt fog félretenni a Mesivel közös jövőjük érdekében, és kevesebb energiát fog belefektetni a hobbi… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1530
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 5., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Karesz reggel elhatározza, hogy több pénzt fog félretenni a Mesivel közös jövőjük érdekében, és kevesebb energiát fog belefektetni a hobbi zenélésbe. Ám, amikor a DJ Sport Fitness-ben alacsony rendű munkát kell végeznie, feldúltan felteszi magának a kérdést, hogy mindig wc pucolásból fogja-e eltartani magát. Dávid egy lelkesítő beszélgetés során arra buzdítja Kareszt, hogy harcoljon az álmaiért, és azt az ötletet adja Karesznek, hogy álljon össze valakivel, hogy megvalósítsa az álmát. Karesz fellelkesülve elmegy Bellához a munkahelyére, és mindent bevet azért, hogy megnyerje a lányt zenésztársnak maga mellé.

Flóra az édesapjánál, Arnoldnál sírja ki magát, aki azt tanácsolja a lánynak, hogy felejtse el a fiút, aki miatt csak szomorkodik. A barátai is aggódva veszik észre, hogy Flóra nincs jól. Nem sokkal később a barátai egy szépségnappal lepik meg Flórát. Azt szeretnék, hogy Flóra jól érezze magát! Flóra a lelkiismeret furdalása ellenére élvezi a barátai gondoskodását. Ám aztán érzelmileg ismét meginog, mivel hirtelen kap egy üzenetet a sráctól, hogy neki is hiányzik a lány. Flóra számára egy csapásra egyértelművé válik, hogy döntenie kell: vagy a szerelmet, vagy a barátságot választja.

Reggel a Bécy házban Bori, azt szeretné, hogy Roland csak vele foglalkozzon a bár helyett, de Roland csak a bár ügyein pörög. Így Bori először csak Karolának újságolja el, hogy megkeresték egy casting ügynökségtől egy táncos szerepre. Délben Bori ismét bemegy a T.É.R.-be, és boldogan mesélné el Rolandnak is a jó hírt, hogy délután megy a személyes meghallgatásra de Roland továbbra is nagyon elfoglalt. A délután folyamán Bori megjelenik a castingon, ahol kezdetben nagyon jól érzi magát, aztán kiderül, hogy meztelenül kellene táncolnia. Bori ezt visszautasítja, mire megjelenik egy régi ismerős, és nem engedi el Borit. Miután elengedik a megfélemlített Borit, az sokkos állapotban ér haza.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top