Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1531. rész tartalma

Bella bandája még a közös pénzüket is ellopták Mesinek és Karesznek. A fiú elhatározza, hogy visszaszerzi a pénzt. Azonban hamar kiderül… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1531
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 6., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Bella bandája még a közös pénzüket is ellopták Mesinek és Karesznek. A fiú elhatározza, hogy visszaszerzi a pénzt. Azonban hamar kiderül, hogy ez nem könnyű feladat, mert nem Bellánál van a pénz, hanem az agresszív exénél, Éknél. Végül Karesznek Bellával együtt egy vakmerő akcióval sikerül visszaszereznie a pénzt. A közös sikertől szárnyakat kapva Karesznek sikerül a lányt rávennie, hogy együtt rappeljenek.

Flórát egyre jobban kikészíti a bizonytalanság, ráadásul rossz a lelkiismerete is a barátnőjével szemben. Amikor Dia beállít a fodrászatba, hogy lehúzza Szofit némi pénzzel, Flóra közvetíteni próbál köztük, és azt javasolja, hogy Dia segítsen be a szalonban, úgy hozzájuthat egy kis zsebpénzhez. Dia hamar egyértelművé teszi Flóra számára, hogy tudja a kis titkát. Flóra könyörög a lánynak, hogy őrizze meg, de amikor Dia és Szofi közt nézeteltérés támad, Dia mérgében célozgatni kezd a dologra.

Reggel Lali nagyon lelkes, mert Bécy mára fellépést szervezett neki. Gábor is elkíséri, és megjelennek a koncert helyszínén, ahol csinos és agilis menedzser fogadja őket. Bécy előadja a tervét, hogy Lali öltözzön zsabós-romantikus ruhába. Lali eleinte tiltakozik, de amikor a menedzser is a terv mellé áll, beadja a derekát. A nőnek később le kell állítania az egyre inkább tolakodó Bécyt, ám amikor Lali is csapni kezdi neki a szelet, betelik a pohár. Amikor az is kiderül, hogy Bécy-nek és Gábornak kellene átvennie a háttértáncosok szerepét, a két férfi azonnal tiltakozni kezd.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top