Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1532. rész tartalma

Mikor Kareszt reggel felhívja Bella, akinek csak úgy kedve támadt rá, és épp ráér, hogy megcsinálják az első felvételeket, Karesz kínjában a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1532
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 7., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Mikor Kareszt reggel felhívja Bella, akinek csak úgy kedve támadt rá, és épp ráér, hogy megcsinálják az első felvételeket, Karesz kínjában azt hazudja Joe-nak, hogy elrontotta a gyomrát, csak hogy elengedje. Már alig várja a közös munkát, amiért még Mesinek is hazudik, hogy ő ne tudjon róla. Lelkesen felveszik az első rap próbálkozásokat, de lebukik Mesi előtt. A lány nagyon haragszik, hogy hazudott neki.

Laura össze van omolva, mikor Dávid leüvölti, amiért Evelin fogkeféjével takarította ki a vécét. Úgy dönt, hogy sportban vezeti le a frusztrációját, de a lépcsőházban Evelinbe ütközik. Evelin megint beszélni akar vele, ami Laurának túl sok most, nem akar beszélni, próbál elmenekülni, de közben egy csúnya véletlennek köszönhetően tragédia történik. Laura esküdözik a többieknek, hogy soha nem állt szándékában bántani Evelint, de senki nem hisz neki. Laura teljesen össze van törve.

Tamás reggel hazaérkezik Budapestre, és haza akarna menni, de rájön, hogy képtelen rá. Véletlenül összefut Tamarával, aki azonnal megérti a helyzetet. Tamara beszél Tamással, és átérzi, hogy miben van, de arra buzdítja, hogy legyen őszinte magával és mindenkivel körülötte. Tamást Tamara próbálja felvidítani és terelni a gondolatait, ezért, elviszi egy latin táncos helyre. Tamásnak a nap végre sikerül egy kicsit felengednie.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top