Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1533. rész tartalma

A kórházban Laura reggel kétségbeesetten próbál bocsánatot kérni Evelintől amiatt, mert véletlenül lelökte a lépcsőn, és tisztázni akarja… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1533
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 10., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

A kórházban Laura reggel kétségbeesetten próbál bocsánatot kérni Evelintől amiatt, mert véletlenül lelökte a lépcsőn, és tisztázni akarja, hogy ez csak egy baleset volt. Evelin azonban nem hisz neki, Dávid pedig dühösen felszólítja, hogy hagyja el az albérletet. Laura azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ő ártatlan, és nem akarja hagyni, hogy elüldözzék az otthonából. Később Laura a barátait győzködi, hogy adjanak neki még egy esélyt, de megdöbbenésére az albérlet úgy dönt, ki kell költöznie.

Tamást a reggel egy wellness szállóban éri, ahova Tamarát is oda hívja. Tamara azonban zavarban van, nem érti miért őt hívta, mire Tamás őszintén elmondja, hogy a jelenlegi helyzetét egyedül Tamara érti, és ő az, aki figyel rá. Tamarának jól esik a dolog, de nem tartja magát a legjobb megoldásnak a lelkizéshez, de abba belemegy, hogy egy kalandos nap erejéig megpróbálja elterelni Tamás figyelmét a rá váró kellemetlen döntésről. Megígérteti Tamással, hogy a nap végén hazamegy, ám végül a srác még úgy dönt, hogy marad még pár napot.

Mikor reggel Bella szól Karesznek, hogy dolgozzanak tovább a közös rap dalukon, Karesz fájó szívvel nemet kell mondjon neki. Karesz ugyanis megígérte Mesinek, hogy pihentetni fogja a rap dolgot. Bella Karesz szemére veti, hogy nem gondolta volna róla, hogy ekkora papucs, aki csak úgy feladja az álmát, mert a barátnője azt mondja. Karesz emiatt később Mesivel is összeveszik, aki nem akarja őt támogatni álma megvalósításában. Sokat beszélgetnek, és Karesz rájön, hogy Mesi attól fél, hogy Karesz megint ugyanaz a kaotikus srác lesz, aki korábban volt. Karesz megígéri, hogy számára továbbra is a legfontosabb a közös jövője Mesivel.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top