Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1534. rész tartalma

Laura számára reggel fájdalmas a felismerés, hogy se otthona, se barátai, sőt még ruhája sincs, mivel mindenét az albérletben hagyta. Mivel … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1534
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 11., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Laura számára reggel fájdalmas a felismerés, hogy se otthona, se barátai, sőt még ruhája sincs, mivel mindenét az albérletben hagyta. Mivel nem akar meghunyászkodni az egykori lakótársai előtt, Matyi felajánlja, hogy menjenek el bevásárolni. Laura kivirul Matyi oldalán, el sem hiszi, hogy ilyen szerencsés, mikor Matyi még ki is fizet mindent. Nem sokkal később a fitnesz-teremben Niki felbukkanása emlékezteti Laurát a történtekre, hogy ki lett dobva az albérletéből. Niki megjegyzi, hogy nem hiszi, hogy Matyi ellenszolgáltatást nem várva gondoskodna Lauráról.

Bence reggel összeveszik Bagollyal, mert a lány csak a zenei karrierjével törődik. Ezért kitalálja, hogy elmegy inkább meglátogatni az öcsét, bemegy a tetkószalonba szabadságot és fizetési előleget kérni a főnökétől. De Krisztián is beszól neki, és szabadságot ugyan ad, de pénzt végül nem kér tőle Bence, inkább Rolandhoz megy be panaszkodni és kölcsönért a bárba. Összefut Diával és a haverjaival, akik elcsábítják Bencét egy kis lógásra, amibe a fiú örömmel belemegy.

Szofi ledöbben, amikor reggel Tivadar arra kéri, játssza el, hogy ő a jegyese. A nagymamája a városba érkezik, és ő még nem tudja, hogy Tivadar meleg. Szofi először nem hajlandó, mert szerinte nem helyes, hogy Tivadar hazudik a családjának. Ám amikor megismeri Gizellát, gyorsan rájön, hogy ez a nő hihetetlenül megfélemlítő jelenség. Megszánja Tivadart, és segít neki, kiadja magát a menyasszonyának. Amikor később Gizella kötözködni kezd, és betámadja a fodrászatot, valamint Szofit, Tivadar az, aki nem bírja tovább. Hirtelen felindulásból coming outol.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top