Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1536. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Reggel Laura teljesen fel van villanyozódva, hogy milyen szép ajándékot kap Matyitól a szülinapjára és megkönnyebbül, amikor a srác ráadásul… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1536
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 13., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Reggel Laura teljesen fel van villanyozódva, hogy milyen szép ajándékot kap Matyitól a szülinapjára és megkönnyebbül, amikor a srác ráadásul azt mondja, hogy nem vár semmit cserébe, ő egyszerűen csak boldoggá szeretné tenni Laurát. Később Laura felszabadultan ünnepli a szülinapját Matyival. Amikor a volt lakótársai is felbukkannak, Laura először elmenekülne, de Matyi megérteti vele, hogy nincs miért szégyenkeznie vagy bujkálnia.

Bence reggel Diáéknál ébred, és azon gondolkodik, hogy lelépjen-e Pestről kicsit mindent maga mögött hagyva. Dia megpróbálja maradásra bírni, és ehhez minden csáberejét beveti. Zita, Vitya és Lutz ugyanakkor ferde szemmel néznek Bencére, és amikor Bence és Dia épp kettesben vannak, odahívják Baglyot, aki mérgesen kiosztja a srácot, és nagy botrányt csinál. Bence utánaszalad, és sor kerül kettejük között egy tisztázó beszélgetésre, aminek a végén kibékülnek, a fiú pedig úgy dönt, hogy mégsem utazik el.

Amikor Roland nem találja a bár kulcsait, azt hiszi, hogy Bori keverte el őket, mivel a lány tegnap kölcsönkérte tőle a kulcscsomót. Bori kikéri magának, hogy mindig ő legyen a hülyének tartva a házasságukban, és alaposan összevesznek. Aztán Roland kénytelen megállapítani, hogy a kulcscsomó a dzsekizsebében van, ám titokban akarja tartani a saját baklövését, és Bori táskájába dugja a kulcsot, ahol a lány korábban már kereste. Amikor Bori később rábukkan a kulcsra, kételkedni kezd a saját „épelméjűségében”.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top