Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1537. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 1,00)
Loading...

Flóra reggel rosszul van, annyira ideges, mivel Tamás ma fog visszajönni és reméli, hogy őt fogja választani. Miközben Flóra a munkahelyén… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1537
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 14., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Flóra reggel rosszul van, annyira ideges, mivel Tamás ma fog visszajönni és reméli, hogy őt fogja választani. Miközben Flóra a munkahelyén szenved, Tamás egy sóvárgó és semmit sem sejtő Szofihoz érkezik haza, aki rögtön észreveszi, hogy valami nem stimmel. Ám Tamás egy kifogással elmenekül a helyzetből és Joe-tól kér tanácsot. Tamás elmondja Joe-nak, hogy még mindig két nő között áll. Joe azt tanácsolja neki, hogy ne tegye kockára a házasságát. Tamás töprengve tér haza, ahol Szofi ismét lerohanja őt, mivel most már biztosan érzi, hogy valami nem stimmel. Szofi könnyek között elmondja Tamásnak, hogy igazából eldöntötte, hogy gyereket akar. A lerohant Tamás most már biztos benne, hogy mindenképpen meg akarja menteni a házasságát.

A szerelmes Evelin reggel fülbevalót kap Dávidtól ajándékba, ami ugyan nem az ő stílusa, de nagyon örül neki. Azért, hogy a téves választása miatt letört Dávidot felvidítsa, Evelin elcsábítja a fiút. Közben Laura véletlenül megtalálja a fülbevalót és féltékenységi rohamában elrakja azt. Amikor Evelin nem találja a fülbevalóit és megtudja, hogy Laura járt a lakásban, rögtön dühösen elindul hozzá. A vita a két nő között elszabadul, amikor Laura lehúzza a vécén Evelin fülbevalóját. Evelin erre dühösen megpofozza Laurát, amitől ő maga is nagyon ledöbben.

Karesz reggel nagyon aggódik, mivel Bella már napok óta nem jelentkezett nála. Amikor Karesz végül rátalál, ledöbben, mivel a lány láthatóan teljesen jól van és a barátaival lóg. A rapper lány nem érez bűntudatot. Éppen ellenkezőleg: annyira nevetségessé teszi Kareszt a barátai előtt, hogy Karesz dühösen elrohan. Amikor Bella később magától értetődően megjelenik a lakóhajón, hogy további számokat vegyen fel Karesszel, egy hatalmas vita bontakozik ki! Karesz azt akarja, hogy Rapper lány vegye komolyan a közös munkát és ne bánjon úgy vele, mint egy idiótával!

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top