Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1538. rész tartalma

Flórának megszakad a szíve, mikor Szofi és Tamás reggel büszkén bejelentik a gyerekvállalással kapcsolatos elhatározásukat. Mikor a munkában… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1538
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 17., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Flórának megszakad a szíve, mikor Szofi és Tamás reggel büszkén bejelentik a gyerekvállalással kapcsolatos elhatározásukat. Mikor a munkában újra szóba kerül a gyerektéma, Flóra nagyon érzékenyen reagál, és ráförmed Szofira. Ott lóg a levegőben, hogy mindent kitálal, de aztán úgy tesz, mintha csak a fodrászat miatt aggódna. Flóra feldúltan elhatározza, hogy kiköltözik az albérletből. Tamás, aki a Diával folytatott beszélgetés után feldúltan azt hiszi, hogy rossz döntést hozott, mikor Szofit választotta, nem hagyja, hogy Flóra elmenjen, és megcsókolja.

Dia reggel összeszólalkozik Vityával, miután szexi pizsamában jön ki a konyhába. A srác piszkálódva megjegyzi, hogy Bence már nincsen itt, szóval nem kell így öltöznie. Miután indulatos szóváltás alakul ki kettejük között, Zita kiosztja Diát, hogy az nem pálya, hogy Vityát és Bencét is húzza. Dia szerint azonban fiatal, és azt csinál, amit akar. Végül azonban úgy dönt, hogy békét hirdet, és Bencét is elhívja egy közös sörözésre. Ami jól indul, azonban újabb Vitya féltékenységbe torkollik, ami után a srác elviharzik Zitáékkal együtt. Este Dia egy Duna-parti séta alatt újra magához édesgeti Bencét, aki nem tud ellenállni a lánynak.

Orsiban, mikor André hazaér a műszakjából, és az ingén fura idegen parfümöt érez, újra fellángol a féltékenység. De még mielőtt szembesítené vele a barátját, bizonyosságot akar szerezni, és ki akarja deríteni, hogy kihez tartozhat az illat. Gyanakodni kezd André egyik kolléganőjére, akin kísértetiesen hasonló illatot érez meg. Amikor aztán André később a lánnyal és a haverjaival állít haza, Orsi teljesen megbizonyosodik arról, hogy az illat megegyezik, kiakad, és megvádolja őket, hogy van köztük valami.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top