Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1539. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Flóra teljes érzelmi káoszban van. Reggel Szofi felbukkan az apja házánál, ahová Flóra elmenekülve Tamásék lakásából, hazaköltözött, mivel… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1539
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 18., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Flóra teljes érzelmi káoszban van. Reggel Szofi felbukkan az apja házánál, ahová Flóra elmenekülve Tamásék lakásából, hazaköltözött, mivel úgy érezte nem képes arra, hogy elrejtse a Tamás iránti érzéseit Szofi elől. Miután hihetőbb magyarázatot ad a furcsa viselkedésére, kibékülnek. A fodrászatban Flóra próbál csak a munkájára koncentrálni, de amikor Szofi új időpontot kap a termékenységi klinikára Flóra akaratlanul is túlságosan durva lesz Szofival. Habár önmagától is megrémült, de Flóra mégis képtelen rávenni magát arra, hogy elmondja az igazságot Szofinak, ehelyett inkább azzal áll elő, hogy csak magányosnak érzi magát.

André nyakig ül a slamasztikában, mert a múltkori egy éjszakás kalandja nyomokat hagyott a hátán. Miközben a kétségbeesett Orsi féltékenységében már attól tart, hogy veszélybe sodorja a kapcsolatát, André félrelépése váratlanul kiderül Roland előtt, aki észreveszi a mély karmolásokat André hátán. Amikor André nem tudja tovább tagadni a félrelépést, megfenyegeti Rolandot, hogy ne mondjon egy szót se Orsinak.

Dia nagyon örül, amikor Bence reggel ismét beállít hozzájuk. A többieknek elegük van Bencéből és Diából, otthagyják őket a lakásban. Később egy parkban találkoznak, ahol Vitya beszól Bencének, aki kiáll magáért, és a haveri társaságért. Ekkor megjelenik egy rivális banda, és kis összeszólalkozás után meghívást kapnak egy házibuliba. Miközben a többiek készülődnek, és Bence arcfestéssel dobja fel a társaságot, Vitya jobban megismerkedik egy lánnyal, Zsanival, akivel meglepő módon annyira jól érzi magát, hogy faképnél hagyja Diát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top