Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1540. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás rossz érzéssel indul Szofi elé a Fodrászatba, hiszen Flóra előző este kijelentette, hogy soha többé nem akarja őt látni. Erre nem… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1540
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 19., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Tamás rossz érzéssel indul Szofi elé a Fodrászatba, hiszen Flóra előző este kijelentette, hogy soha többé nem akarja őt látni. Erre nem telik el egy nap, és Tamás akaratlanul is kénytelen felbukkanni az üzletben. A találkozás meglepően udvariasan zajlik, és Tamás abban bízik, ha apa lesz, a gyerek miatt amúgy is ritkábban találkoznak majd egymással. Amikor Szofi és Tamás ellátogat a meddőségi centrumba, Szofinak egyre jobban megjön a kedve az anyasághoz.

Dia egyszerűen nem képes felfogni, mit eszik Vitya Zsanin, mivel Dia unalmasnak és idegesítőnek tartja a lányt, aki szerinte cseppet sem illik a fiúhoz. A fiú viszont ezt teljesen másként látja. Diát borzasztóan zavarja, hogy Vitya elvesztette az érdeklődését iránta, és minden eszközt megragad, hogy változtasson ezen. Amikor Zsani a parkban egy bokor mögött pisil, Dia bosszúból csúnyán beégeti Vitya és a többiek előtt, miközben észre sem veszi, hogy ezúttal bizony jócskán túllőtt a célon.

Reggel Milánnak egyre inkább az az érzése, hogy rossz szakmát választott. Egyrészt nem igazán tudja megvetni a lábát a kemény budapesti taxis piacon, másrészt kollégái is ignorálják. Éppen ezért teljesen feldobódik, amikor váratlanul egy sok pénzzel kecsegtető megbízást kap: három szórakozni vágyó orosz hatalmas összeget ajánl neki, ha egész nap a városban furikázza őket. Egyre jobban alakul a nap, mivel a nagyvonalú utasok csak akkor elégedettek, ha a sofőrjük is az. Milán így este egy night club-ban találja magát, ölében egy dögös táncosnővel. Már kezdi azt hinni, hogy itt a taxis Kánaán, amikor utasai megmutatják neki valódi arcukat: Nemcsak a pénzüket követelik vissza, hanem Milán maradék pénzét is akarják.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top