Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1541. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás megkéri Szofit, hogy üljenek le egy beszélgetésre, félbeszakítja őket Szofi szüleinek a hívása, akik autóbalesetet szenvedtek. Szofi… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1541
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 20., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Tamás megkéri Szofit, hogy üljenek le egy beszélgetésre, félbeszakítja őket Szofi szüleinek a hívása, akik autóbalesetet szenvedtek. Szofi teljesen összeomlik. Tamás így nem képes rávenni magát, hogy szakítson vele, sőt, vigasztalásképp még le is fekszenek egymással. Flóra ezalatt az apja házában vár, és meg van győződve róla, hogy Tamás végre tiszta vizet önt a pohárba. Este a fiú szégyenkezve bevallja, hogy nem tudott szakítani Szofival, és ráadásul még le is feküdt vele.

Este élőzenés buli készül a T.É.R.-ben, de amikor Bagoly megtudja, hogy Boldizsár zenekara lép fel, elmegy a kedve az egésztől. Amikor aztán a zenekar új énekesnője képtelen ellenállni az ingyenes VIP-fogyasztásnak, és kiüti magát, veszélybe kerül a koncert. Gábor és Boldizsár is hiába próbálja rábeszélni Baglyot, hogy szálljon be az énekesnő helyett, a lány makacsul elzárkózik. Végül Bencének támad az az ötlete, hogy kérjék meg Karolát a beugrásra, aki igent is mond.

Dávid ráébred, hogy Evelin az üzleti iskola miatt mostanában kevésbé fog ráérni. Annál boldogabb, amikor Roland és André meglátogatják a Dj Sport Fitneszben, és egy jó kis sportos délutánt töltenek együtt. A fiúk aztán elmennek inni egyet, ahol Dávid annyira jól érzi magát, hogy a srácok úgy döntenek, hogy tovább maradnak, mint tervezték. Amikor a tréfás fogadásuk során kicsit elszalad vele a ló, és viccből flörtölni kezd egy lánnyal, betoppan Laura. Laura azonnal küld egy fényképet a lányról és Dávidról Evelinnek. Dávid bűnbánóan hazarohan, hogy tisztázza a dolgot.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top