Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1542. rész tartalma

Tamás teljesen ki van készülve, mert nem éri el Flórát. Mindenképpen el akarja neki mondani, hogy még mindig szereti, és vele akar lenni… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1542
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 21., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Tamás teljesen ki van készülve, mert nem éri el Flórát. Mindenképpen el akarja neki mondani, hogy még mindig szereti, és vele akar lenni, csak még időre van szüksége, hogy tisztázza a dolgokat Szofival, ám Flóra nem veszi fel neki a telefont. Tamás számára nem marad más hátra, mint hogy a fodrászatban keresse fel Flórát. Azzal az ürüggyel, hogy szeretné újra legyantáztatni a mellkasát, végre sikerül négyszemközt találkoznia a lánnyal. Flóra azonban leszögezi, már nem bízik meg benne, és nagyon haragszik rá. A lány szilárdan meg van róla győződve, hogy Tamás több vasat akar tartani a tűzben.

Reggel Boldizsár bukkan fel a Bécy házban, hogy Karolával beszéljen. Fel akarja kérni énekesnek a zenekarukba, és segíteni akar beindítani a karrierjét. Bagoly alig tudja kezelni a helyzetet, és újra Bencén vezeti le a feszültséget, akinek egyre csak Dián jár az esze. Később, amikor Karola és Bagoly együtt próbálnak, Karola átlát Baglyon, látja, hogy a lányra még mindig hatással van Boldizsár, és biztosítja arról, hogy ő nem akar tőle semmit.

Evelin reggel nagyon ingerült, mert elalszik, és Dávid még csak fel se ébresztette az új, pénzügyi órája első napján. Evelin teljesen be van stresszelve az órától, mert tapasztalatlannak érzi magát. A kurzuson ráadásul úgy tűnik, mindenkinek sokkal nagyobb az elméleti tudása, mint neki. Evelin, hogy új barátokat szerezzen, meghívja az osztálytársait az albérletbe, hogy együtt tanuljanak. Evelin azonban nem érzi túl jól magát, mert a többiek nem értik, hogy valós elméleti tudás nélkül hogyan tudna elvezetni egy bárt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top