Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1543. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás elhatározza, hogy mindent bevall Szofinak. Ám amikor Szofi megható szerelmi vallomást tesz neki, Tamást egyszerűen nem viszi rá a lélek… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1543
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 24., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Tamás elhatározza, hogy mindent bevall Szofinak. Ám amikor Szofi megható szerelmi vallomást tesz neki, Tamást egyszerűen nem viszi rá a lélek, hogy most legyen őszinte vele. Kötelességtudatból Tamás úgy dönt, összeszedi magát, és a gyerekvállalás mellett dönt. Mikor nem sokkal később Tamás elmegy Szofiért, mert a lombik klinikán van időpontjuk, Flóra megbántva közli Tamással, hogy kettőjük között végérvényesen vége mindennek.

Mikor Laura reggel meghallja, hogy Matyi egy modellt keres mára egy kozmetikai fotózásra, mindenáron meg akarja szerezni magának a munkát! Rábeszéli Matyit, hogy vigye őt is magával a fotózásra. Matyi belemegy, de a megrendelő nincs elragadtatva Laurától. Laurának csalódás, mikor Matyi azonnal enged a megrendelőnek, és nem áll ki érte. Mikor Laura később szemrehányást tesz ezért Matyinak, a srác a szemére veti, hogy csak akkor kedves vele, ha remélhet cserébe valamit. Laura nagyon megsértődik ezen a feltételezésen, még ha van némi igazságalapja is a dolognak.

Reggel Vitya szeretne szexelni Zsanival, de mivel a lány még szeretne várni Vitya megsértődik, és a lány szemére veti, hogy ő már nem szeretne várni. Vitya és Zsani a kárörvendő Dia szeme láttára vesznek össze, ami után Zsani sírva elmegy. Később Dia rámászik Vityára, de Vitya újabb elcsábulását megakadályozzák. Később egy újabb buli alatt Vitya számára még világosabbá válik, hogy Diának csak a szórakozás számít, így míg Dia Bencével bulizik tovább, ő elmegy kibékülni Zsanival.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top