Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1544. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás azzal az eltökélt szándékkal érkezik a Flórával töltött éjszaka után haza, hogy végre elmondja Szofinak az igazat. Amikor rátalál az… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1544
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 25., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Tamás azzal az eltökélt szándékkal érkezik a Flórával töltött éjszaka után haza, hogy végre elmondja Szofinak az igazat. Amikor rátalál az alvó Szofira, gyávaságból megint nem képes elmondani neki. A mit sem sejtő Szofi később kétségbeesetten Flórának mondja el a félelmeit, aki azonban átverve érzi magát, mivel Tamás még mindig nem beszélt Szofival. Flóra megfenyegeti Tamást: végre beszélnie kell vele.

Dávid rábeszéli az üzleti suli miatt a szabadnapján is aggódó Evelint, hogy menjenek el együtt strandolni. A strandon jól szórakoznak, és közben Evelin megnyílik Dávidnak, és mesél élete hullámvölgyeiről. Dávid kérleli, hogy meg szeretné ismerni az apját. Evelin beviszi magával a klubba, hogy bemutassa Bécynek, de ő éppen táncos lányokat válogat, és nem alkalmas neki az időpont. Evelin hosszan vár Bécyre, majd összevesznek azon, hogy Bécy nem képes megismerkedni a hosszú idő óta egyetlen komoly pasijával.

Reggel André szorult helyzetbe kerül, amikor Bori kis híján rajta kapta őt az egyik táncos lánnyal, akivel félrelépett. Amikor André már azt hiszi, hogy a kezében tartja a helyzetet, a táncos lány barátja balhézik a klubban, mivel biztos benne, hogy a barátnője megcsalja őt az egyik kollégájával. Bori összerakja a képet, és nyíltan és gátlástalanul azzal vádolja meg Andrét, hogy ő a táncos lány szeretője. De éppen Orsi az, aki helyre teszi Borit. A barátja hűséges hozzá.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top