Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1545. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás azt sem tudja, hol áll a feje. Tulajdonképpen élveznie kellene a boldogságot, de ahelyett önmagát ostorozza, és úgy gondolja, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1545
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 26., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Tamás azt sem tudja, hol áll a feje. Tulajdonképpen élveznie kellene a boldogságot, de ahelyett önmagát ostorozza, és úgy gondolja, hogy mindenképpen beszélnie kell Szofival. Még Flórának sem tudja érthetően elmagyarázni, hogy mit akar ezzel elérni, mégis visszamegy a közös lakásba, ahol nem várt meglepetés éri. Tamás számára ekkor válnak rideg valósággá a tények. Röviddel később elmegy a Fodrászatba, ám hiába akar Szofival beszélni, az sértetten és dühösen elzavarja.

Bécy magához rendeli a Ligetbe Dávidot. Le akarja tesztelni a fiút, mert mérges magára, amiért tegnap részegen mesélt magáról és a kudarcba fulladt házasságáról neki. Ezért egy táncos lányt rábeszél arra, hogy csábítsa el Dávidot. Ezután Bécy az irodájában szándékosan pénzt hagy el Dávid szeme láttára, aki becsületesen visszaadja azt Bécynek. Bécy közben azt hiszi, hogy a táncos lánynak sikerült elcsábítania Dávidot, ezért meghívja Dávidot az esti buliba is, hogy majd Evelin előtt szembesítse a srácot, mennyire megbízhatatlan. Közben Johny Disco jelenik meg, aki egy korábbi tartozását követeli Bécytől. Később Dávid megbeszéli Evelinnel, hogy Bécy elég furcsán viselkedik, és Evelin rájön, hogy az apja teszteli Dávidot. Ezután verőemberek kíséretében újra megjelenik Johny Disco és most már a dupláját követelik a tartozásnak. A verőemberek gyomron is vágják az ellenkező Bécyt, miközben megjelenik Dávid, és megvédi Bécyt.

Mesit meglepi, amikor az egyik fotós ismerőse, Robi megjelenik a hajón, és munkát ajánl neki. Az egyetlen probléma, hogy Mesinek kicsit többet kellene mutatni magából, mint eddig. A munkával azonban sok pénzt kereshet, ami jelentős összeget jelentene a jövendő terveik megvalósításához, így félresöpri a morális aggályait. A fotózás elég kínos, ráadásul egy elhagyatott gyár területén zajlik, és a fotósoknak nincs rá engedélyük, hogy ott dolgozzanak. Így fotózás során megjelenik a rendőrség és le is állítja azt. Mesi anyja, súlyos szemrehányásokat tesz a lányának, és Kareszben látja minden baj okát. Amikor felszólítja Mesit, hogy válasszon a családja és a fiú között, a lány Karesz mellett dönt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top