Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1546. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Kora reggel Tamás Flórával együtt találkozik Joe-val és az albérlet többi lakójával. Elmondja nekik, hogy mi történt. Nagyon csalódik, mikor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1546
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 27., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Kora reggel Tamás Flórával együtt találkozik Joe-val és az albérlet többi lakójával. Elmondja nekik, hogy mi történt. Nagyon csalódik, mikor Joe furcsán reagál a hírre. Tamás arra vágyik, hogy végre maga mögött hagyja a drámát, és boldog legyen. Niki és Evelin meglepődnek, nem ilyennek ismerték Tamást. Mikor Tamás bemegy dolgozni a klubba, ott már az összes kollégája hallotta a hírt, és oltani kezdik vele. A fiút megdöbbenti, hogy mindenhol mekkora vihart kavar ezzel a döntéssel.

Kareszt megdöbbenti, mikor reggel Bella felmondja az együttműködésüket, mert nem hisz benne, hogy a zenéjével áttörést tudna elérni. Mesi megkönnyebbül, és azt hiszi, hogy Karesz ezentúl újra csak hobbiszinten foglalkozik majd a hiphoppal, de a fiúban feltámad a büszkeség. Amikor új felszerelést akar venni, rájön, hogy mennyi pénzt kell befektetnie, hogy elérje a megfelelő hangzást. Sokat hadakozik magával, mert a zenei karrierjéért minden Mesivel közös spórolt pénzüket erre kellene költenie. Később Mesi megtudja, hogy Karesz titokban elköltötte minden tartalékukat.

André reggel találkozót beszél meg egy nővel, és közben elteszi a vetkőzős tollat, amit Orsitól kapott. Ráveszi Rolandot, hogy adja oda neki a bárt, hogy ott randizhasson. Roland óva inti: nagyon ügyeljen, hogy semmi nyomot ne hagyjon maga után. De nem sokkal rá Bori és Orsi megtalálják a vetkőzős tollat a T.É.R.-ben. Orsi nyugtalankodni kezd: hogy lehet itt a toll, mikor André nem ide jött? Bori addig rágja a fülét, míg Orsi végül felhívja Andrét, aki úgy tesz, mintha megszakadt volna a vonal. Orsi meg van győződve róla, hogy André megcsalja, és kérdőre akarja vonni.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top