Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1547. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Dia reggel nagyon lelkes, mert ma lesz egy nagy, illegális buli, amit már alig vár. Amikor Vitya barátnője, Zsani lemondja a partit, úgy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1547
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. június 28., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Dia reggel nagyon lelkes, mert ma lesz egy nagy, illegális buli, amit már alig vár. Amikor Vitya barátnője, Zsani lemondja a partit, úgy tűnik, semmi nem állhat a tökéletes nap útjába. Először valóban jól is alakulnak a dolgok Dia szemszögéből, mert ő és Vitya újra közelednek egymáshoz, ám aztán hirtelen felbukkan Zsani és Dia megint fel van ültetve, ráadásul Bencével sem tudnak találkozni.

Reggel Bence és Bagoly megint nem tudnak mit kezdeni egymással. Bagoly később megtudja, hogy Karola óriási lehetőséget kapott egy kiadótól, ráadásul az egész hátterében Boldizsár áll. Bagoly még jobban összezavarodik azzal kapcsolatban, hogy mit érez és kit szeret igazából. Bence, aki egész nap Diával sms-ezik, szintén ugyanígy érez.

Laura reggel meglepetésére összetalálkozik az egyik volt kolléganőjével, akivel együtt takarítottak, mert a nő takarítja most Matyi lakását. Ágnes gratulál Laurának a tökéletes életéhez. Megcsinálta a szerencséjét. Laura önbizalma ettől megerősödik, ezért belemegy abba is, hogy találkozzanak Evelinnel, aki váratlanul felkeresi, hogy beszélgessenek. Evelin óvatosan közelít Laurához, aki nem akarja, hogy Evelin belekössön az új életébe. A két lány közelebb kerül egymáshoz és Evelin affelől érdeklődik, hogy Laura szereti-e Matyit. Laura terel, és azt mondja, a szerelem olyan nagy szó, ráadásul azok után, amin átment Dáviddal.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top