Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1549. rész tartalma

Reggel Teót egy boksz edzőteremben megfenyegetik a póker tartozása miatt. Szofival egy kávézóban találkozik és segítséget kér, de a húga nem… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1549
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 2., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Reggel Teót egy boksz edzőteremben megfenyegetik a póker tartozása miatt. Szofival egy kávézóban találkozik és segítséget kér, de a húga nem tud és nem is akar segíteni neki. A kávézóból kifelé jövet a feszült Barbi és Teó összeütköznek, és rövid flört után elmennek kajálni, sétálni, segway-ezni. Barbi elveszítette a telefonját. Amikor visszahozták neki látja, hogy rengeteg nem fogadott hívása van Istvántól. Barbi elrohan.

Bagoly még kevésbé hisz magában, mint azelőtt, titkon féltékeny Karola sikereire. Bagoly véleménye szerint az itteni zűrös magánélete hátráltatja a zeneszerzői karrierjét. Ismét összevesznek, majd ez kibékülős szexbe torkollik. Bence ezután azt reméli, hogy minden rendbe fog jönni – de Bagoly fájdalmasan ébred rá arra, hogy nem akar békülni.

Laura minden eddiginél erősebben elhiteti magával, hogy Matyi az igazi, amikor a férfi egy elegáns koktélpartit szervez estére a divatszakma fontos embereivel. Laura nagyon boldog, amikor Matyi a bulira még egy gyönyörű ruhát is vesz neki. De hamar visszazuhan a valóságba, amikor Matyi autójával a parkolóban éppen Dávid autójának hajt neki. Laurát bántja, hogy Dávid szerint ő zaklatja.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top