Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1550. rész tartalma

Reggel Vitya nagyon feszült, hozzá sem akar szólni Diához. Kiderül, hogy Vitya előző nap szakított Zsanival, aki dobta őt, és Vitya szerint … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1550
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 3., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Reggel Vitya nagyon feszült, hozzá sem akar szólni Diához. Kiderül, hogy Vitya előző nap szakított Zsanival, aki dobta őt, és Vitya szerint mindez Dia miatt van. Zita, hogy oldja a feszkót felveti, hogy mindannyian menjenek el ma strandra. Közben megjelenik Bence, és Dia megtudja, hogy szakítottak Bagollyal. Dia és haverjai elhívják Bencét is strandolni. Útközben azonban nagyon izgalmas helyet találnak, így elvetik a strandot és belevetik magukat az újdonságba. Zita próbálja figyelmeztetni Bencét, hogy ne nyomuljon Diára, mert az tönkre fogja tenni. Később Dia rábeszéli Bencét, hogy költözzön hozzájuk az albérletbe. Diával együtt áthozzák a holmiját az albérletbe, már majdnem lefekszenek egymással, mikor Vityáék megjelennek, és nagyon kiborulnak, hogy Dia a megkérdezésük nélkül akarja beköltöztetni a lakásba Bencét.

A kétségbeesett Karesz azt reméli, hogy Bellával végre sikerül egy jó tracket felvenni, és ezzel bebizonyíthatja Mesinek, hogy zenei producerként képes lenne karriert csinálni. De aztán egészen másként alakulnak a dolgok, mint ahogy tervezte, ugyanis Bella a pasijával és a bulizós bandájával megrohamozza a hajót. Közben Milánnak végül sikerül rábeszélnie Mesit, hogy jöjjön el a lakóhajóra, és győződjön meg személyesen Karesz ügybuzgóságáról. A lány azonban a serény munkálkodás helyett egy buliba csöppen, miközben Kareszt bezárták a hangstúdiójába. A dühös és csalódott Mesi ismét igazoltnak látja azt a meggyőződését, hogy Karesznek a zenei producerséggel kapcsolatos álma csupán egy rossz ötlet.

Andrét idegesíti, amikor reggel az utcán Orsi jelenlétében egy valamikori egyéjszakás partnernője kikezd vele, és Orsi féltékenyen reagál. Öntudatosan kijelenti a lány és a lakótársak előtt, hogy még soha életében nem volt féltékeny. Amikor azonban Orsival elmegy egy masszázs szalonba, a lány annyira élvezi a jóképű masszőr nyújtotta szolgáltatást, hogy Andrénál betelik a pohár.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top