Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1551. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Dia reggel fölmegy Tamáshoz, hogy elérje nála, hogy ő dönthessen arról, hogy kik lakhatnak az albérletben. Ezután felkeresi Bencét, és közli… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1551
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 4., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Dia reggel fölmegy Tamáshoz, hogy elérje nála, hogy ő dönthessen arról, hogy kik lakhatnak az albérletben. Ezután felkeresi Bencét, és közli vele, hogy nyugodtan beköltözhet. Bence, aki már nem igazán találja a helyét a Bécy házban, meg is jelenik az albérletben, ám ezzel rögtön kiváltja Vitya féltékenységét. Dia nem enged nekik, hogy bele szóljanak, és közli velük, hogy Bence ezen túl itt fog lakni.

Az albérleti társaság a Balatonra készül, amikor Dávidnak és Evelinnek támad egy ötlete: hívják meg Lauráékat is, és így nyújtsanak békejobbot. Laura nagy nehezen rábólint az ajánlatra. A hosszú hétvége jól is indul, de aztán Laura belöki a medencébe Evelint a mobiljával együtt, és senki sem tudja eldönteni, hogy véletlen volt-e, vagy direkt történt. Evelin nem akarja elrontani a hangulatot, és úgy tesz, mintha elhinné, hogy véletlen volt.

Amikor Tamara visszajön a nyaralásból, Szofi úgy dönt, hogy lezárja a közös múltat Tamással. Tamara vívódik magában: sajnálja ugyan Szofit, de Tamás oldaláról is ismeri a történetet. Szofi a Tamarával töltött nap után úgy érzi, jó úton jár, de ekkor összefutnak Flórával és Tamással. Szofit elönti a kétségbeesés, és menekülőre fogja.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top