Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1562. rész tartalma

A lakók teljesen kiakadnak, amikor Lali elmondja nekik, hogy Alesszia jelenleg webkamerás lányként keresi a kenyerét. Mindenki nagyon aggódik… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1562
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 19., péntek, 21:30-kor

Tartalom

A lakók teljesen kiakadnak, amikor Lali elmondja nekik, hogy Alesszia jelenleg webkamerás lányként keresi a kenyerét. Mindenki nagyon aggódik érte és meg akarják menteni. Evelint akaratlanul is féltékenység önti el, amikor látja, hogy Dávid mennyire segíteni akar az exének. Dávid később biztosítja arról Evelint, hogy semmit sem érez már Alesszia iránt, csak segíteni akar a lánynak. Alesszia eközben alig bírja elviselni az új munkáját, pláne, hogy most már azt is tudja, a volt lakótársai is követik a show-jait. Márk azonban fenyegetően leszögezi, nincs választása és alkoholt ad neki, hogy kibírja a következő fellépését.

Dia napok óta nem ment be a pótvizsga előkészítőre, mert nem bírja elviselni a zaklatásokat. Amikor Tamás erre rájön és az okot is kihúzza belőle, a férfi teljesen ledöbben. Dia kéri, hogy ne súlyosbítsa a helyzetet, ne tegyen semmit, Tamás azonban mégis közbeavatkozik és beszámol az igazgatónak az esetről. Amikor Zitát emiatt számon kérik, annyira dühbe gurul, hogy megtámadja Diát és megfenyegeti, most aztán végképp pokollá fogják tenni az életét.

André küzd a lelkiismeretével, mert újra megcsalta Orsit. Jóvá akarja tenni, ezért meghívja egy wellnesssre. A hotelben azonban megismerkedik a vonzó szobalánnyal, Monával, aki rögtön szemet vet a fiúra. André próbál ellenállni a kísértésnek, azonban nem bírja sokáig és az eredeti szándéka ellenére ismét megcsalja Orsit.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top