Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1563. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Dávid és a lakótársai nagyon aggódnak Alessziáért, ki akarják szabadítani őt a web kamerás pokolból. Mivel nem tudják elérni Alessziát, és a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1563
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 22., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Dávid és a lakótársai nagyon aggódnak Alessziáért, ki akarják szabadítani őt a web kamerás pokolból. Mivel nem tudják elérni Alessziát, és azt sem tudják, hol van, megpróbálják őt a kolléganőjén, Natálián keresztül elérni. Natália viszont Márktól függ, és csapdába csalja Joe-t, Dávidot és Evelint: Natália ahelyett, hogy elvinné őket Alessziához, egy elhagyatott helyre vezeti őket, ahol Márk és az emberei már várnak rájuk.

Miután az igazgató reggel beszédet tart a bukott diákoknak arról, hogy ebben az iskolában nem tűrik a zaklatást, és pszichológus segítségét is kéri, Dia lassan reménykedni kezd benne, hogy békén fogják hagyni őt. De az iskolán kívül Zita vezetésével néhány osztálytársnője ismét beleköt Diába, és egy szemetes konténerbe dobják. Dia számára ez nagyon megalázó, úgy dönt, maga vet véget a zaklatásainak. Később Dia találkozik Vityáék törzshelyén Bencével, akivel szeretne kibékülni, de a bukott iskolatársnői, majd Zita és Vityáék is megjelennek.

André reggel felháborodik, mikor megtudja, hogy Monának, akivel tegnap megcsalta Orsit, Chlamydia fertőzése van, amit ő is elkaphatott tőle. André nagyon aggódik, hogy egy esetleges nemi fertőzés miatt le fog bukni Orsi előtt. André a biztonság kedvéért egy ideig most nem akar lefeküdni Orsival. Ám Orsi ettől bizalmatlanná válik, és kitör a botrány. André bűntudattól szenvedve elhatározza, ha ezt most megússza, soha többé nem csalja meg Orsit.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top