Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1564. rész tartalma

Alesszia reggel ledöbben, amikor kap egy fényképet, amin a megsebesült Dávid látható. Alesszia rögtön el is megy Dávidhoz és bocsánatot kér … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1564
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 23., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Alesszia reggel ledöbben, amikor kap egy fényképet, amin a megsebesült Dávid látható. Alesszia rögtön el is megy Dávidhoz és bocsánatot kér tőle azért, hogy ilyen helyzetbe keverte Dávidot. Alesszia úgy dönt, hogy felhagy a webkamerás munkával és lelép, elmenekül. Visszatérve Natália lakásába Alesszia sarokba szorítja Natáliát, így a lány elárulja neki, hogy Márk hova tette Alesszia dolgait. Ám mielőtt Alesszia elmenekülhetne, Márk bezárja Alessziát. A kétségbeesett Alesszia segélykérő üzenetet küld Joe-nak, aki rögtön értesíti a rendőrséget.

Karesz megdöbben, amikor bevásárlás után véletlenül rájön, hogy Lili a tudta nélkül bébiszitterre bízta Tedit. Karesz úgy érzi, hogy megkerülték őt, mivel véleménye szerint már így is ritkán látja Tedit – miért kellett bébiszitterhez vinni Tedit, amikor ő is vigyázhatott volna rá? Amikor Karesz iszonyú dühösen hazaér a lakóhajóra, ott Lili vár rá. Összevesznek, mivel Karesz nem tudott a bébiszitterről. A vita elszabadul Karesz és Lili között, míg végül Karesz kihajítja Lilit a lakóhajóról. Mesinek sikerül meggyőznie Kareszt, hogy a viselkedésével magának és Tedinek is árt.

Flórát reggel váratlanul éri, amikor Szofi dühösen azt veti a szemére, hogy miatta vannak egerek a fodrászatban. Azért, hogy a rágcsálóirtó orvosolni tudja a problémát, be kell zárniuk a fodrászatot. Tamásnak elege lesz és úgy dönt, hogy elviszi Flórát egy romantikus piknikre a tóhoz. Szofi és Kinga azonban utánuk mennek, és egy perc nyugtot sem hagynak nekik és tönkreteszik a randevút.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top