Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1565. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Alesszia első napja az albiba való visszatérése után még elég feszült. Evelinnek is furcsa érzései vannak vele kapcsolatban. Joe azonban fel… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1565
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 24., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Alesszia első napja az albiba való visszatérése után még elég feszült. Evelinnek is furcsa érzései vannak vele kapcsolatban. Joe azonban felkarolja Alessziát, és munkát ad neki a DJ Sportfitneszben. Ott Alesszia jól startol, de kihallgat egy beszélgetést Joe és Dávid között, ami felbőszíti. Alesszia jól odamondogat Dávidnak, és amikor még Evelin parfümjét is leejti, Evelin kiakad Alessziára. Miután azonban Niki keményen beolvas Evelinnek, a lány jobb belátásra tér. Alesszia és Evelin tisztázzák egymással a dolgaikat.

Barbi meglátogatja Teót a bárban, aki ennek nagyon örül, és együtt elmennek egy randi ebédre. Barbi és Teó jól érzik magukat egymással, aztán István felhívja Barbit telefonon, hogy rövid időre be tud ugrani a kisfiához, így Barbi elrohan a gyerekéért. Teó nem érti az egészet, úgy dönt, követni kezdi Barbit. Teó azt hiszi, hogy Barbi babysitter egy játszóházban. Amikor aztán Teó megszólítja Barbit, az zavarba jön, és kiderül, nem itt dolgozik, és a saját fiát tartja az ölében, de mivel fél attól, hogy István megláthatja Teóval, ezért Barbi erélyesen elküldi Teót, aki értetlenül, de távozik. Az este folyamán Barbinak lelkifurdalása van, mert olyan durván elküldte, ezért meglátogatja őt a bárban. Barbi bocsánatot kér Teótól, és kellemesen csalódik benne, mert kiderül, Teó nincs megsértődve, és még az sem zavarja, hogy kiderült, Barbinak gyereke van.

Flóra elmenekül a fodrászatból, miután Szofi félreértésből összetapossa és kidobja azt a virágot, amit Flóra az anyja sírjára szánt. De a lányra otthon is kellemetlen meglepetés vár: váratlanul beállított Szofi apukája, aki még semmit sem tud a szakításról. Tamás is hallgat, megtagadva ezzel új kapcsolatát, és Flórát csupán „lakótársaként” mutatja be. Mikor ezek után Tamás még kedvesen el is beszélget Szofi apjával a gyermekvállalási tervekről, Flóra végképp besokall, és a döbbent apuka szeme láttára megcsókolja a párját.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top