Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1566. rész tartalma

Alesszia még mindig idegennek érzi magát a lakásban. De amikor Lali konfliktusba keveredik a kukásokkal, és azok ott hagyják a teli kukákat,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1566
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 25., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Alesszia még mindig idegennek érzi magát a lakásban. De amikor Lali konfliktusba keveredik a kukásokkal, és azok ott hagyják a teli kukákat, elhatározza, hogy segít Lalinak eltüntetni a szemetet. Lali hamar felismeri, hogy a lánynak bűntudata van, és szégyentelenül további takarítói feladatokat is a nyakába sóz. Alessziánál aztán elszakad a cérna, mikor Lali azt követeli tőle, hogy ő takarítsa el a görényürülékkel teli vödröt, és felindulásában Lalira borítja a vödör tartalmát.

Gábor reggel elmondja Joe-nak, hogy Barbi megcsókolta Teót és szerinte valami alakul köztük. Joe aggódik Barbiért, de legbelül persze féltékeny is. Aztán később véletlenül belefut Teóba, aki megmutatja neki a Barbival és a gyerekével készült szelfit. Joe-t szíven üti, hogy Teó már látta Barbi gyerekét, míg ő nem. Joe felkeresi Barbit az albérletében, ahol először csak Ildikót találja ott, aki az idegeire megy. Aztán hazaér Barbi, és kiosztja Joe-t, hogy semmi köze a magánéletéhez. Joe dühödten elrohan, de később lehiggad, és elnézést kér Barbitól. Elmondja, hogy igazából Barbi miatt aggódik.

Reggel az iskolában Zita békejobbot akar nyújtani Diának, aki azonban visszautasítja ezt. Amikor Kata gúnyolódó lánybandája Dia után megtalálja magának az iskolai színjátszó csoportot is, Diában felébred a kíváncsiság a sorstársai iránt. Ám hiába próbál közeledni hozzájuk, a színjátszók nem fogadják be maguk közé. Később azonban határozott kiállással megvédi őket Katáék zaklatásától, és összebarátkozik velük, mi több, a színjátszók szerepet is ígérnek neki a készülő darabjukban. Kata megpróbálja befeketíteni Diát az új barátai előtt. A színjátszók viszont nem hisznek Katának.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top