Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1568. rész tartalma

Halkan megszólal Szofi lelkiismerete, mikor szembesül azzal, hogy a hétvége után még mindig mennyire ki van készülve Tamás és Flóra Szofi… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1568
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 29., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Halkan megszólal Szofi lelkiismerete, mikor szembesül azzal, hogy a hétvége után még mindig mennyire ki van készülve Tamás és Flóra Szofi pénteki akciója miatt Flórában egyre jobban elhatalmasodik a harag érzése, mikor Tamás érzelmileg összeomlik a tönkretett jövendőbeli családjuk miatt. Flóra megfenyegeti Szofit, hogy bosszút áll rajta! Szofi később döbbenten veszi észre, hogy Pamacs eltűnt. A gyanú Flórára terelődik, aki sírva ér haza, és valóban beismeri, hogy kitette a kutyát az erdőben.

Dia megjelenik a tetováló szalonban, ahol összekap Vandával, és meghívja Bencét ebédelni. A féltékeny Vanda arra kéri Bencét, ha szereti őt, ne menjen el Diával ebédelni, de ezen Bence kiakad, neki senki ne mondja meg, mit csináljon. Miután Dia délben újra eljön Bencéért, hogy együtt menjenek ebédelni, Dia látva Vanda féltékenységét a lány fejéhez vágja, hogy Bence számára Vanda csak egy pótlék. A kétségbeesett és Diára féltékeny Vanda, neki rontana dühében Diának, de az utolsó pillanatban meggondolja magát, és eljátssza, hogy az agresszív Dia neki ugrott, és Vanda a saját kezére zárja rá az ajtót. Vanda így befeketíti Diát mindenki előtt, hogy egy agresszív elmebeteg.

Lali nagyon magányos, mert körülötte mindenki szerelmes, és csalódnia kell Gáborban is, aki nem akarja Lalival tölteni az időt, mert szintén szerelmes. Lali elpanaszolja Nikinek a bánatát, hogy hiába akar csajozni, semmi sem jön neki össze, pedig a horoszkópja is azt írja, a szerelmet a vízparton találja meg. Niki javaslatára, hogy miért nem csajozik strandon. Lali és Niki elmennek a strandra, ahol Lali nagyon jól érzi magát, csajozik kevés sikerrel, miközben kisebb balesetet szenved, így egy helyes vízi mentő lány siet a segítségére. Lali rögtön bele zúg a lányba, próbál nyomulni rá, de a lány nagyon kedvesen elhárítja, mivel csak a munkáját végezte, mikor segített Lalin.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top