Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1569. rész tartalma

Szofi reggel még mindig feldúltan Pamacsot keresi az erdőben Joe-val és Kingával. Érzelmileg össze van omolva, amikor hirtelen megtalálja… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1569
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 30., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Szofi reggel még mindig feldúltan Pamacsot keresi az erdőben Joe-val és Kingával. Érzelmileg össze van omolva, amikor hirtelen megtalálja Pamacs nyakörvét, ami elvezeti őt a kimerült kis kedvencéhez. Végtelenül megkönnyebbül Szofi, de Pamacs vérző sebe láttán lesokkolva elviszik állatorvoshoz. Amikor utána összetalálkozik a lakásban Flórával, aki ismét veszekedést szít, ekkor Szofinál elszakad a cérna. Nekimegy Flórának, Joe pedig épp az utolsó pillanatban tudja megakadályozni, hogy megtörténjen a legrosszabb. Joe egyből magával viszi Szofit és Kingát a saját lakásába és megkéri Szofit, hogy vessen véget ennek a gyűlölködésnek.

Orsi elbizonytalanodva észreveszi, hogy André idegesen reagál egy régi női ismerőse láttán, akivel a DJ Sportfitneszben futnak össze. Amikor nem sokkal később Orsi elcsíp egy beszélgetést André és Roland közt, megijed. A sztriptíz táncos lány régen nyilvánvalóan André álmai nője volt, akitől a srác többet akart, mint szexet. Orsi veszélyesnek tartja emiatt, de gyorsan be kell látnia, hogy a lány nem jobb nála. André hidegvérrel hazudik neki és megakadályozza, hogy Orsi elmenjen az esti fellépésére, akkor Orsi számára világossá válik: André meg fogja csalni!

Karesz eufórikus állapotban castingot szervez a lakóhajóra, hogy megtalálja a következő nagy rapsztárt a lemezkiadója számára. Azonban csak félnótások jönnek el. Amikor Karesz idegesen lemond mindent, akkor hirtelen kap egy üzenetet a HŐSÖK-től, akiknek tetszik Kareszék száma. Karesz teljesen odáig van, és azon agyal Milánnal, hogyan találkozhatnának mielőbb Ecküvel és Menthával. Bejutnak a koncertjükre, de a próbálkozásuk, hogy személyesen találkozzanak, kudarcba fullad és Karesz kínos helyzetbe is kerül. Karesz letörten tér vissza a lakóhajóra, ahol Mesinek jó hírei vannak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top