Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1570. rész tartalma

Szofi teljesen ki van készülve az örökös harc miatt Flórával, és már csak azt akarja, hogy legyen vége ennek. Bár még mindig nem tud meg… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1570
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. július 31., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Szofi teljesen ki van készülve az örökös harc miatt Flórával, és már csak azt akarja, hogy legyen vége ennek. Bár még mindig nem tud megbocsátani Flórának és Tamásnak, fegyverszünetet ajánl nekik, hogy folytathassák végre a normál életüket. Flóra és Tamás szívesen beleegyeznek, Kinga viszont annyira tele van gyűlölettel, hogy nem tudja elfogadni a békét és újra megpróbálja feltüzelni Szofit Flóra és Tamás ellen.

Dia beilleszkedett az új társaságába, de nem tud mit kezdeni azzal, hogy a Rómeó és Júlia színházi előadásában csak egy mellékszereplőt játszik. Ezért addig manipulálja a barátait, amíg meg nem kapja a főszerepet. Zita megtudja ezt és elviselhetetlennek tartja, hogy Dia már megint ennyire a középpontba akar kerülni és ezért kihasznál más embereket. Felvilágosítja Dia új barátait, hogy milyen is Dia valójában, miket mondott róluk, a hátuk mögött, ami eléggé felháborítja a csapatot.

Közeledik Karesz találkozója Hősökkel és ő elég ideges, mivel tegnap totál beégette magát a példaképei előtt. Amikor hirtelen még az is kiderül, hogy neki kell vigyáznia Tedire, akkor Karesz fejében eluralkodik a káosz és totál ciki helyzetbe hozva magát, elfelejti magával vinni a laptopja töltő kábelét a száma lejátszásához. Karesz már azt hiszi, hogy eljátszotta minden esélyét a HŐSÖK-nél. A fiúk nem tudják kivárni, amíg Kareszhez megérkezik a felmentő sereg (hogy elvigyék a gyerekét és a kábelt meghozzák), de nem is utasítják el a fiút, lebegtetik annak a lehetőségét, hogy esetleg együtt dolgozzanak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top