Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1571. rész tartalma

Tamás teljesen ledöbben, amikor Szofi reggel közli vele, hogy el akar válni, amilyen gyorsan csak lehet. Noha ez volt az, amit ő és Flóra is… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1571
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 1., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Tamás teljesen ledöbben, amikor Szofi reggel közli vele, hogy el akar válni, amilyen gyorsan csak lehet. Noha ez volt az, amit ő és Flóra is a leginkább akartak, Tamásnak még sincs kedve ünnepelni. Zaklatottan elmegy Joe-hoz edzeni, hogy így könnyebben feldolgozza a hírt. Később aztán keres magának egy ügyvédet és felbukkan a szalonban, hogy Szofinak is elmondja ezt. Tamás és Szofi szomorúan elbúcsúztatják a házasságukat, miközben Flóra tiszteletben tartja a pillanatot. Este Tamás meglepi Flórát és bulizni akar, hogy mindenki előtt ünnepeljék meg a szerelmüket.

Dia a tegnapi színházas zaklatás után megint nagyon rossz lelkiállapotba kerül, amit még az is tetéz, hogy Zita közli vele, hogy nem hívja meg az esti szülinapi partijára. Amikor Diát újból megtámadják a kínzói, úgy érzi, hogy mindenki összeesküdött ellene. Lutz még az utolsó pillanatban ki tudja szabadítani, ám Dia őt is eltaszítja magától, mondván, hogy nincs szüksége a hamis együttérzésre. Aztán összeakad egy gyanús diáktársával, Alexszel, és belemegy vele egy autókázásba, amelynek a során Alex bead neki valamit.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top