Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1571. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás teljesen ledöbben, amikor Szofi reggel közli vele, hogy el akar válni, amilyen gyorsan csak lehet. Noha ez volt az, amit ő és Flóra is… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1571
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 1., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Tamás teljesen ledöbben, amikor Szofi reggel közli vele, hogy el akar válni, amilyen gyorsan csak lehet. Noha ez volt az, amit ő és Flóra is a leginkább akartak, Tamásnak még sincs kedve ünnepelni. Zaklatottan elmegy Joe-hoz edzeni, hogy így könnyebben feldolgozza a hírt. Később aztán keres magának egy ügyvédet és felbukkan a szalonban, hogy Szofinak is elmondja ezt. Tamás és Szofi szomorúan elbúcsúztatják a házasságukat, miközben Flóra tiszteletben tartja a pillanatot. Este Tamás meglepi Flórát és bulizni akar, hogy mindenki előtt ünnepeljék meg a szerelmüket.

Dia a tegnapi színházas zaklatás után megint nagyon rossz lelkiállapotba kerül, amit még az is tetéz, hogy Zita közli vele, hogy nem hívja meg az esti szülinapi partijára. Amikor Diát újból megtámadják a kínzói, úgy érzi, hogy mindenki összeesküdött ellene. Lutz még az utolsó pillanatban ki tudja szabadítani, ám Dia őt is eltaszítja magától, mondván, hogy nincs szüksége a hamis együttérzésre. Aztán összeakad egy gyanús diáktársával, Alexszel, és belemegy vele egy autókázásba, amelynek a során Alex bead neki valamit.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top