Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1572. rész tartalma

Vitya és Lutz megdöbbennek, amikor reggel értesülnek Dia balesetéről és súlyos szemrehányásokat tesznek maguknak amiatt, hogy nem érték utol… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1572
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 2., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Vitya és Lutz megdöbbennek, amikor reggel értesülnek Dia balesetéről és súlyos szemrehányásokat tesznek maguknak amiatt, hogy nem érték utol a lányt. Zita is teljesen kiborul. Eközben Tamás is magát hibáztatja a baleset miatt, mivel nem figyelt oda arra, hogy milyen súlyos problémái vannak Diának.

Reggel Karola lelkes, amikor egy kiadó érdeklődik iránta, és Borival elmennek a találkozóra. Amikor Karola szembesül azzal, hogy a kiadó tulajdonosa nem más, mint Bécy, Karola visszakozik, nem akar a következő Alexa lenni. Karola már lemondana az egészről, amikor találkozik Maximmal, aki Bécy zenei producere, és láthatóan jó szakember, aki hisz Karola tehetségében. Maxim megbeszél Karolával egy későbbi találkozót egy bárba, ahol Karola véletlenül belekeveredik egy spontán fellépésbe. Maximot lenyűgözi Karola tehetsége.

Miután Barbi lakásában csőtörés történt, Barbi kénytelen Joe-éktól segítséget kérni, hogy náluk lakhasson, amíg rendbe hozzák a kárt. Barbi furcsán érzi magát régi otthonában, és Joe-val is kellemetlen helyzetbe kerül, amikor a férfi rányit zuhanyzás közben. Barbi elmegy a lányokkal bulizni, ahol közelebbről is megismeri Tamarát. A lányok Teóról faggatják, és megbeszélik a viszonyokat. Amikor a csajok kitalálják, hogy felszednek valakit Szofinak, kiderül, hogy a kiszemelt férfinak Barbi tetszik. Barbi belemegy a flörtbe, és becsípve felviszi a férfit az albérletbe.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top