Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1573. rész tartalma

Dia a baleset után már jobban van, azonban nagyon kiakad, amikor reggel beállítanak a szülei a kórházba, és el akarják dönteni, hogy a jövő… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1573
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 5., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Dia a baleset után már jobban van, azonban nagyon kiakad, amikor reggel beállítanak a szülei a kórházba, és el akarják dönteni, hogy a jövőben hol éljen. Dia hiába könyörög Tamásnak, hogy hadd mehessen vissza hozzá, és hadd maradhasson nála, Tamás úgy érzi, neki is szerepe van abban, hogy Dia a mostani helyzetbe került, és magát is okolja. Amikor Dia rájön, hogy az anyja csupán kötelességtudatból akarja magához venni, annyira kiakad, hogy inkább visszamenekül Lutzhoz és Vityához és arra kéri a fiúkat, hogy rejtsék el őt a szülei elől. Amint Katalin Diát keresve beállít a srácok albérletébe, azok lazán letagadják, hogy bármit is tudnának a lányról.

Reggel Barbi komor, és rosszkedvű, mert ideges a próbanapja miatt. Ha sikerül ruhabolti eladó lesz. Feszkós a Joe-val történt vita miatt, és Teóban is csalódott. Az anyja biztatja, és szerinte nem lenne szabad Joe-val törődnie. Csak Teóval. Barbi szeretne kimenekülni az okosításból, és elindul a próbanapjára, ami katasztrofálisan kezdődik. A bajt csak tetézi, hogy váratlanul megjelenik Teó, aki mint később kiderült segíteni jött és az üzletvezetőnek az egekig magasztalja Barbit, végül a lány megkapja az állást. Teó és Bari később elmennek egy motoros randira, ahol összetalálkoznak Bencével. Teó megértő, és gondoskodó apának mutatkozik, ami roppantmód imponál Barbinak.

Kareszt reggel felkeresi Eckü és Mentha, akik elhívják egy rövid kiruccanásra, hogy jobban megismerjék a fiút. Karesz azonnal lelkesen rááll a dologra, de aztán egyre furábban érzi magát a fiúkkal. Hogy ne bosszantsa fel a fiúkat, Karesz szó nélkül eltűr jó pár hülye szivatást, míg végül kiáll magáért, amivel sikerül meggyőznie a HŐSÖK-et, hogy dolgozhatnak együtt. Az együtt töltött nap végén megmutatja a beatjeit a fiúknak, akiknek tetszik a munkája. Egymás kezébe csapnak, hogy dolgozhatnak együtt. Mikor Karesz barátnője Mesi elmondja, hogy szerinte ciki volt ez az egész tesztelés, a HŐSÖK megint anélkül mennek el, hogy fixálnának bármit.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top