Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1574. rész tartalma

Dia reggel az egykori törzshelyükön bandáznak a régi idők emlékére és megpróbálják kitalálni, hogy mit csináljanak. Nem sokkal később Tamás … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1574
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 6., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Dia reggel az egykori törzshelyükön bandáznak a régi idők emlékére és megpróbálják kitalálni, hogy mit csináljanak. Nem sokkal később Tamás és Katalin megjelennek a helyen, és a srácoknak el kell menekülniük. Nagyon meghatódik, mikor a fiúk és Zita is el akarják hagyni vele együtt a várost. De Tamás és Dia anyja elcsípik őket. Mikor Vitya megsebesíti Tamást, Dia szomorúan feladja.

Karesz oltári boldog, mikor a HŐSÖK beállítanak a lakóhajóra, és azt mondják, hogy még mindig szeretnének együtt dolgozni vele. Elhívják Kareszt a már korábban leszervezett fotózásra, ahol Mesinek is be kell ugrania. A lány azonban először határozottan visszautasítja a felkérést, de aztán Karesz könyörög neki, hogy támogassa, mire végül igent mond. Mesi a fotózáson rájön, hogy ő ezt nem akarja. Válaszút elé állítja Kareszt, ahogy a HŐSÖK is, mert ők egy elkötelezett emberrel akarnak csak együtt dolgozni.

André reggel nagyon megkönnyebbül, hogy úgy tűnik, mégsem fertőzte meg Orsit Chlamydiával, hogy lelkiismeret-furdalástól hajtva belemegy, hogy elmenjenek egy lovas tanyára. Mikor az egyik lovas oktató rányomul Orsira, és ráveszi a lányt, hogy lovagoljanak ki, André ezt kihívásnak veszi, és ő is lóra száll. De a lova komoly nehézségeket okoz neki, és az erdő közepén elvágtat. Orsi és a cowboy csak sokkal később találnak rá. Az egész helyzet nagyon megalázó számára. André úgy érzi, hogy teljes egészében megkérdőjeleződött a férfiassága. De később otthon önmagát kifigurázva cowboynak öltözik, és úgy sztriptizel Orsinak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top