Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1575. rész tartalma

Tamás reggel ismét megpróbál közel kerülni Diához, hogy békében búcsúzzanak el egymástól. De Dia sértettségében azt veti a szemére, hogy Tamás… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1575
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 7., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Tamás reggel ismét megpróbál közel kerülni Diához, hogy békében búcsúzzanak el egymástól. De Dia sértettségében azt veti a szemére, hogy Tamás is olyan, mint a többiek, ő is meg akar szabadulni tőle. Tamás kétségbeesetten magyarázkodik: ez nem akarás vagy nemakarás kérdése, ő egyszerűen nem tud már felelősséget vállalni a lányért! Ám amikor meglátja, hogy Katalin megüti Diát, Tamás egyszerűen képtelen útjára bocsátani Diát, így mégis megengedi neki, hogy nála maradjon Budapesten.

Amikor Orsi reggel még mindig attól tart, hogy hólyaghurutja van, orvoshoz akar menni. Ám André, aki retteg attól, hogy kiderül, chlamydiával fertőzte meg a lányt, kedves és törődő ápolással inkább igyekszik otthon, az ágyban tartani a lányt. Bori azonban később nagy nehezen mégis meggyőzi Orsit, hogy muszáj felkeresnie egy orvost. Amikor az orvos megállapítja a diagnózist, és kiderül, hogy a lány elkapott egy nemi betegséget, a sokkolt Orsi kénytelen azzal szembesülni, hogy nem elég, hogy André nagy valószínűséggel megcsalta, még meg is fertőzte őt.

Szofi a végtelenségig maga alatt van, a Tamással való válás miatt, frissen egyeztetett az ügyvéddel, emiatt kavaródott fel újra. Hogy elterelje a figyelmét, először barátnőivel csinál programot, de hamar besokall attól, hogy mindenki extra tapintatos és kíméletes vele szemben, ezért inkább elmenekül. Elmegy Joe-hoz, aki éppen lomtalanítani készül a DJ Sportfitneszben. Szofi felajánlja neki a segítségét, és végül egy kellemes napot töltenek együtt. Jól szórakoznak, és Szofi teljesen megfeledkezik a bánatáról.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top