Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1576. rész tartalma

Reggel a nyári iskolában nagy botrány kerekedik, mert az igazgatónő kirúgja a lánybanda tagjait. A megszégyenített Katáék Zita együttérzés… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1576
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 8., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Reggel a nyári iskolában nagy botrány kerekedik, mert az igazgatónő kirúgja a lánybanda tagjait. A megszégyenített Katáék Zita együttérzésére számítanak, ám miután Zita egyértelművé teszi, hogy ő ismét Dia mellett áll, a lánybanda dühös tagjai Zitán töltik ki a dühüket. Zaklatni kezdik, ugyanúgy, mint korábban Diát. Végül azonban épp Dia lesz az, aki megmenti Zitát.

André reggel kétségbeesésében nem lát más kiutat, mint hogy részben elmondja az igazat Orsinak, hogy megmentse a kapcsolatát: bevallja, hogy egy alkalommal megcsalta Orsit. André azt mondja, hogy csak azért lépett félre, mert annyira ki volt készülve Orsi folyamatos féltékenykedésétől. Mikor már-már megbocsátana Andrénak, Roland nem bírja tovább, és elmondja, hogy André rendszeresen megcsalta Orsit.

Szofi szégyelli magát, a tegnap este történtek miatt: attól fél, hogy Joe esetleg félreértette, és azt hiszi, hogy Szofi akar tőle valamit. Mikor később Joe félreérthető helyzetben találja őt a szobájában, Szofi hiába bizonygatja, hogy csak Pamacsot akarta kicsalogatni onnan. Szofi már nem képes Joe szeme elé kerülni, ezért úgy tesz, mintha beteg lenne. Joe viszont átlát a szitán, és provokálja Szofit, majd végül sikerül tisztázniuk a helyzetet.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top