Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1577. rész tartalma

Orsi alig bírja elviselni André jelenlétét a házban. Amikor Bori közli vele, hogy akár fel is jelentheti Andrét, új lehetőségek nyílnak meg… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1577
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 9., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Orsi alig bírja elviselni André jelenlétét a házban. Amikor Bori közli vele, hogy akár fel is jelentheti Andrét, új lehetőségek nyílnak meg Orsi előtt. Bori biztatására megzsarolja Andrét, hogy fel fogja jelenteni őt testi sértésért, ha nem költözik önként ki. André érzelmesen elmondja, hogy Orsi tönkretenné őt egy feljelentéssel, de küzdeni is akar Orsiért és ezért nem költözik ki. Orsi igyekszik erős maradni és elhatározza, hogy feljelentést fog tenni. Mindeközben André aggódik a karrierje miatt és nagyon reméli, hogy Orsi nem fog feljelentést tenni, mivel még mindig érez valamit iránta.

Reggel Barbi kellemesen meglepődik, amikor Teó áll az ajtóban, hogy elvigye reggelizni. Joe teljesen kiakad a jelenettől, és elhatározza, hogy követi Barbiékat. Barbi elmondja Teónak, hogy szeretne megbízni benne, mert érzi, hogy ami köztük van, az különleges, Teó pedig megérti Barbi kétségeit. A jó hangulatú reggelt Joe zavarja meg, Barbi pedig teljesen kiakad, hogy követte. Barbi végül úgy dönt, hogy belemegy, hogy Joe és a kisfia találkozzanak. Kellemes délutánt töltenek a strandon, ahol Joe azt érzi, hogy egyre közelebb kerül Barbihoz.

Evelin kellemetlenül érzi magát attól a gondolattól, hogy az albérletben szexeljen, amikor Alesszia is a közelben van. Dávid meglepi Evelint egy kis erdei kunyhóval, ahol szerelmesen eltölthetnek egy napot kettesben. Döbbenetükre kizárják magukat a házból. A végén éppen Alesszia az egyetlen, aki ráér és el tud jönni értük. A nap végén Evelin hülyén érezve magát amiatt, úgy dönt, hogy lazábban fog viselkedni.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top