Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1578. rész tartalma

Karola reggel izgatottan készül az esti fellépésre, amit hétvégén Maxim szervezett le. A készülődést Krisztián telefonhívása zavarja meg… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1578
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 12., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Karola reggel izgatottan készül az esti fellépésre, amit hétvégén Maxim szervezett le. A készülődést Krisztián telefonhívása zavarja meg, miszerint Karolának sürgősen be kel mennie a szalonba. Az első sok itt éri Karolát, mikor Krisztián közli mindenkivel, hogy inspirálódás címén elhagyja várost, és a szalont a távollétében Vandára bízza. Karola kiakad, Karola sértettségében felmond a szalonban. A második sokk a fellépés helyszínén éri, amiről kiderül, hogy a hely, tele gazdag, sznob emberekkel, akik azt érzik, hogy a pénzükért bármit megkaphatnak.

Bella reggel aggodalmasan jelenik meg a hajón, mert ÉK a neten a KMTM RECORDS működésének, és Bella dalának bojkottjára szólította fel a követőit. Bella emiatt nyugtalanul indul el egy hip-hop csatára, amin részt kíván venni. Ám kiderül, hogy a lejárató videót készítő ÉK Bella nevében lemondta a fellépést. A dühös Karesz elszámoltatja Ék-et, ám a fiút nem hatja meg, bosszút akar állni Bellán, amiért elhagyta. Mikor Bellát követik, a lány megijed, és lemondja a közös munkát Karesszel.

Reggel Dia, és a srácok aftereznek a lakásban, amit a megérkező Tamás zavar meg. Tamás, attól való félelmében, hogy a keresztlánya esetleg valami szert használt, vizeletmintát kér tőle, hogy ellenőriztesse egy ismerősével. Habár Dia felháborodik, nyugodt lélekkel teljesíti Tamás kérését, hiszen nem használt semmit. A minta azonban pozitív eredményt hoz a fiatalok legnagyobb döbbenetére, amin Tamás teljesen kiakad, és arra kötelezi Diát, hogy költözzön vissza hozzá. Később az ismerőse felhívj Tamást, és kiderül, hogy a mintákat összecserélték, így Tamás kénytelen bocsánatot kérni, és teljesíteni Dia kívánságát, ami egy fergeteg beach party a házban.

Forrás: RTLII


Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top