Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1582. rész tartalma

Vitya és Dia a tegnapi csók miatt teljesen össze vannak zavarodva és egyikük sem tudja, hogy viselkedjenek. Amikor este Vitya és Dia bevásárol… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1582
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 16., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Vitya és Dia a tegnapi csók miatt teljesen össze vannak zavarodva és egyikük sem tudja, hogy viselkedjenek. Amikor este Vitya és Dia bevásárlás összeszedése közben ismét közelebb kerülnek egymáshoz, nem tudják tovább visszafogni magukat és még egyszer megcsókolják egymást. Ám annak érdekében, hogy ne tegyék kockára a barátságukat, rögtön meg is tiltják maguknak, hogy bármit is érezzenek egymás iránt.

Tamás váratlanul kap egy feladatot Bécytől, hogy estig keresse elő a klub elmúlt fél évi pénzügyi papírjait, mivel az elkövetkező napokban adóellenőrzést fognak kapni. Amikor a kiborult Tamás rájön, hogy a papírok fele hiányzik, majd megpróbál ellenszegülni Bécynek. Amikor kiderül, hogy Bécy végül lemondta az adótanácsadót, és még csak meg se köszöni Tamásnak a munkát, Tamás besokall, és elhatározza, hogy nem fogja hagyni, hogy Bécy többet ugráltassa. De, amikor Bécy furcsa dolgokról kezd neki beszélni, hirtelen nem tudja, hogyan reagáljon.

Lali reggel szomorkodik, mert az összes barátjának van valami dolga, és senki se akarja vele élvezni a nyarat. Amikor Gábor napja végül felszabadul, elmennek Lalival strandolni, ahol Lali mindenáron be akar csajozni. Később egy promóciós játékra jegyet vesznek Gáborral, és Lali a legnagyobb meglepetésére nyer egy álomutazást. Lali nem akar hinni a szerencséjének, főleg, amikor kiderül, hogy a másik nyertes egy igazi bombázó. Este óriási búcsú buli, és Lali iszonyú boldog, amikor az utazópartnere kedves üzenetben kéri, hogy találkozzanak a reptéren.

Forrás: RTLII


Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top