Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1583. rész tartalma

Vitya nem tudja legyűrni a féltékenységét, mert Dia és Lutz együtt buliztak pénteken, és rákérdez Diánál, hogy mi van közte és Lutz között… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1583
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 19., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Vitya nem tudja legyűrni a féltékenységét, mert Dia és Lutz együtt buliztak pénteken, és rákérdez Diánál, hogy mi van közte és Lutz között. Bár Dia közli vele, hogy semmi, Vitya nem tudja elfojtani a féltékenységet. Úgy érzi, hogy Dia bolondot csinál belőle, hiszen pénteken még őt csókolta meg, most meg mintha Lutz-cal flörtölne. Amikor később Dia kijelenti Vityának, hogy az a csók csak tévedés volt, Vitya mélységes csalódottságot érez.

Orsi azon van, hogy maga mögött hagyja befuccsolt kapcsolatát Andréval. Ebben Bori próbál neki segíteni, és elviszi magával, egy csajos shopping túrára, hogy ezzel is próbáljon lelket önteni a lányba, és igyekszik kissé feltuningolni Orsi megkopott önbizalmát. Éppen ezért jelent hatalmas csalódást Orsi számára, amikor véletlenül kihallgat egy beszélgetést, ahol Bori azt ecseteli, hogy Orsiban nincs elég erő ahhoz, hogy egyedül is boldoguljon, és felülemelkedjen a problémáin. Mikor ezt számon kéri a lányon, Bori nem kér bocsánatot, mert habár nem szerette volna megbántani Orsit, minden kimondott szavát vállalja szemtől szemben is, mert így gondolja őket.

Reggel Bécy betéved egy budai elit bisztrószalonba reggelizni. Miközben megzavarja a sznob réteg reggelijét, összeismerkedik egy csinos pincérlánnyal, akinek a stílusa, és esze egyből rabul ejti. Mivel a lány nem Bécy kultúrköréből jön, rohan is Evelinhez tanácsot kérni, hogyan kell egy „normális” lányt meghódítani, akinél nem számít, ha az embernek van pénze. Evelin végül Barbi segítségével új külsőt varázsol Bécynek, aki rövid ideig képes visszafogott gentleman-ként viselkedni, ám teljesen nem tud kivetkőzni magából. Bécy végül elindul meghódítani a lányt, de az este nem várt fordulatot vesz.

Forrás: RTLII


Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top