Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1584. rész tartalma

Vitya megvallja Diának, hogy még mindig szerelmes belé. Dia kétségbe esve tudomást sem akar erről venni. A kapcsolatukért nem akarja kockára… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1584
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 20., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Vitya megvallja Diának, hogy még mindig szerelmes belé. Dia kétségbe esve tudomást sem akar erről venni. A kapcsolatukért nem akarja kockára tenni az épphogy megmentett bandát, és kitenni magát annak, hogy Zita esetleg újra megharagudjon rá. Hogy visszaverje a fiú közeledését, azt állítja, hogy semmit nem érez iránta, és ezt azzal próbálja demonstrálni, hogy randira hívja, majd otthon heves flörtbe kezd a deszkás sráccal. Mikor a fiú erőszakossá válik, Lutz-nak kell elűznie Dia rajongóját. Dia nagyon hálás neki, és kimerülten elalszik a mellkasán.

Karola reggel izgatott, mert egy interjút kértek tőle. Az interjúra a T. É. R.-ben kerül sor, aminek Karola nem örül, mert Teó is jelen van. Különösen, hogy az interjúban rá is kérdeznek, hogy kiről írta a legfrissebb dalát. Az interjú után a menedzserével, Maximmal még egyeztet a helyen, és egyre oldottabb köztük a hangulat, amikor Maxim barátnője zavarja meg őket, hogy a férfi otthon hagyta a kulcsát.

Tamás döbbenten értesül róla, hogy Bécy a klub költségére kellemes hétvégét töltött az egyik táncos lánnyal. Flóra feltüzeli, hogy ez lehetne a nagy esélye, hogy végre visszavágjon Bécynek. Arra presszionálja, hogy mondjon el mindent Bécy üzlettársának, Georgnak. Tamás viszont bizonytalan, mert nem akarja Bécyt hátba támadni, mert megtudja, hogy Bécyvel valami nagyon nincs rendben Ezt végül meg is bánja, amikor Bécy egy újabb rendezvény megszervezését tolja rá. Frusztráltan megesküszik magának, hogy soha többé nem lesz tekintettel Bécyre.

Forrás: RTLII


Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top