Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1585. rész tartalma

Vitya csalódott, amiért Lutz és Dia együtt töltötték az éjszakát. Vitya képzelgésének még az sem szab határt, hogy Lutz azt állítja, nincs… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1585
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 21., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Vitya csalódott, amiért Lutz és Dia együtt töltötték az éjszakát. Vitya képzelgésének még az sem szab határt, hogy Lutz azt állítja, nincs köztünk semmi. Amikor később focizás közben még azt is látja, ahogy Dia Lutznak szurkol, elveszíti az önuralmát, és ingerülten szabálytalanságot követ el Lutzzal szemben. Amikor később Lutz kérdőre vonja Vityát, kibukik belőle, hogy Vitya még mindig érez valamit Dia iránt. Amikor Vitya este kérdőre vonja Diát, a lány minden érzelmét letagadja.

Tamara lelkes, mert ma van az első próbanapja egy női segélyszolgálatánál. Habár Joe tele van aggodalommal, Tamara magabiztosan várja a feladatot. Amikor az első fiatal bántalmazott utcalány megjelenik, és rá sem hederít Tamarára, majd bezárkózik a vécébe, Tamarának már egyáltalán fogalma sincs, hogy mit kezdjen a lánnyal, miután az elutasítja a segítő szándékú próbálkozását. Hazafelé sétálva összefut Joe-val, akivel megosztja a friss tapasztalatait, mire Joe, hogy elterelje Tamara figyelmét, elhívja a barátaikkal együtt lazítani. De Tamara a bár előtt meglátja az utcalányt, akit épp a pasija, aki egyben a futtatója is inzultál. Tamara szeretne segíteni, így megadja a lánynak a telefonszámát, de a strici kitépi a kezéből a cetlit. Később Tamara elmondja a történteket Joe-nak, de az ahelyett, hogy megértő lenne, kiakad Tamarán, amiért az megadta az elérhetőségét idegeneknek.

Amikor Mesi észreveszi, hogy Tedinek kiütései vannak, biztos benne, hogy Tedi allergiás Bella kutyájára, és megfenyegeti a lányt, hogy kidobja őt, amennyiben ez beigazolódik. Az orvosnál azonban megtudja, hogy Tedi az illatszerekre allergiás, és Mesi bocsánatot akar kérni Bellától. Amikor viszont Bella ismét balhét csinál, Mesi azt állítja, hogy Tedi allergiás a kutyára, és kidobja Bellát a hajóról. A hazugságára gyorsan fény derül Karesz előtt, aki felszólítja a lányt, hogy kérjen bocsánatot Bellától.

Forrás: RTLII


Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top