Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1586. rész tartalma

Diának már nagyon megterhelő az albérleten belüli helyzet: miután Vitya elmondta neki, hogy még mindig erős érzelmek fűzik hozzá, Lutz is… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1586
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 22., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Diának már nagyon megterhelő az albérleten belüli helyzet: miután Vitya elmondta neki, hogy még mindig erős érzelmek fűzik hozzá, Lutz is bevallja, hogy szereti őt. Dia hallani sem akar erről, és külön-külön emlékezteti rá a fiúkat, hogy ők mindannyian csak barátok. Dia a válsághelyzetben Flórától kér tanácsot, aki azt javasolja neki, hogy ha bármelyik fiúhoz is vonzódni kezdene, hallgasson a szívére. Dia végül úgy dönt, hogy inkább visszaköltözik Tamáshoz.

Roland és Evelin ki akarják vásárolni Teót a T.É.R-ből, de Teó nemet mond. Később Evelin négyszemközt győzködi Teót, hogy ha eladja a részét, akkor lehetősége nyílik rá, hogy rendbe tegye az életét, és Teó elgondolkodik a dolgon. Felkeresi Barbit, és bejelenti, hogy eladja a részét, méghozzá Barbi miatt. Ám a nő arra kéri Teót, hogy ne tegyen ilyen gesztusokat az ő kedvéért. Aztán amikor Ildikó felhívja rá Barbi figyelmét, hogy Teóval végre lehetne Barbinak rendes családja, akár közös gyereke, Barbi elgondolkodik. Este Evelintől kér tanácsot, aki viszont határozottan lebeszélné őt Teóról.

Milán és Bella eldöntik, hogy megmutatják a HŐSÖK-nek, hogy milyen szuper zenét csináltak Karesszel és meg akarják kérni őket, hogy tegyenek ők egy gesztust Karesz felé. Az a tervük, hogy a bulin lejátsszák a dalt és ezzel meggyőzik a HŐSÖK-et arról, hogy hívják fel ők Kareszt, hogy dolgozzanak együtt. Valóban sikerül bejutniuk a buliba, ám ott Bella régi pasija bosszút áll rajta, hogy Bella elhagyta és innentől egy fura trip indul el.

Forrás: RTLII


Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top