Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1587. rész tartalma

Flóra reggel nagyon izgatott, mivel Tamás édesanyja váratlanul meglátogatja őket, és Flóra mindenképpen jó benyomást akar rá tenni. Ám, amikor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1587
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 23., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Flóra reggel nagyon izgatott, mivel Tamás édesanyja váratlanul meglátogatja őket, és Flóra mindenképpen jó benyomást akar rá tenni. Ám, amikor a találkozásuk során állandóan összehasonlítják őt Szofival, Flóra megsértődve kimenekül a szituból. Miután megbeszélték a dolgot, egy rövid ideig úgy tűnik, mintha Tamás édesanyja valóban érdeklődne Flóra iránt. Flóra azt javasolja, hogy vacsorázzanak meg együtt, és erre meghívja az apját, Arnoldot is. Ám ekkor döbbenten kénytelen megtudni Tamástól, hogy az anyja titokban elment Szofihoz a fodrászatba. A ledöbbent Flóra egyedül marad a drága vacsorával és megbántva kénytelen megállapítani, hogy Tamás édesanyját ő valójában egyáltalán nem érdekli.

Milán és Bella reggel Milán taxijának csomagtartójában ébred. Pánikba esnek, mert fogalmuk sincs, hogy kerültek oda, illetve hogy mi történt előző éjjel. Továbbá az is sokkolja őket, hogy eltűnt a laptop, a kész daluk és az összes zenei alap, minden kezdeti munkájuk is. Felkerekednek, és elmennek a HŐSÖK-höz, hogy megkérdezzék, mi történt a laptoppal. Eckü és Mentha semmiről sem tud, de van egy felvételük Milánékról és az előző estéről, amit valaki kitett a netre.

Barbi reggel meglepődik, amikor Teó jelenik meg nála, meg akarja győzni arról, hogy ők ketten nagyon is összepasszolnak, és érdemes lenni megpróbálniuk együtt. Teó nem hajlandó elmozdulni Barbi ajtaja elől addig, amíg végül Barbi enged az érzéseinek és beengedi a férfit. Barbi elmondja Teónak, hogy vele akar lenni, de a körülmények nem könnyítik meg a helyzetét. Teó azt javasolja Barbinak, hogy kezdjenek egy titkos kapcsolatba. A nap végére Barbi ismét reménykedni kezd, hogy lehet még ő is igazán boldog.

Forrás: RTLII


Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top