Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1588. rész tartalma

Szofi meglepődik, amikor Tamás anyja azzal áll elő, hogy találkozzon a fiával, és beszéljék át még egyszer az őket feszítő kérdéseket. Bár… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1588
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 26., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Szofi meglepődik, amikor Tamás anyja azzal áll elő, hogy találkozzon a fiával, és beszéljék át még egyszer az őket feszítő kérdéseket. Bár Szofi magában beismeri, hogy sok kérdése lenne Tamáshoz, de ugyanakkor fél is a válaszoktól. Végül elhatározza, hogy legyőzi a félelmét. A találkozáskor azonban kiderül számára, hogy Anna Tamást megtévesztette, és a férfi egyáltalán nem akar beszélgetni vele a múltról.

A múlt heti veszekedést követően Joe-nak lelkifurdalása van, ezért felkeresi Tamarát, hogy kibéküljenek, ez meg is történik, és Tamara meghívja Joe-t, hogy látogasson el a segélyszolgálathoz, ahol önkéntes munkát végez, és utána ebédeljenek együtt. De Joe-nak azzal kell szembesülnie, hogy Tamara jól érzi magát, csak nagyon elfoglalt és kénytelen lemondani a közös ebédet, mire Joe vérig sértődik, és szemrehányást tesz Tamarának, mennyire aggódott érte. Tamara viszont dühös lesz és megbántja Joe-t, aki sértetten távozik.

Milán tudja, hogy csak úgy tudja megmenteni a barátságát Karesszel, és a KMTM Recordsot, ha megtalálja a laptopot, amit múlt héten elvesztett, és amin rajta van minden eddigi zenei munkásságuk. Tettvágytól hajtva összerakja egy férfi fantomképét, aki elfutott a laptoppal. Egy vad üldözést követően sikerül is elkapniuk. De kiderül, hogy ő még azon az éjszakán visszaadta Milánnak a laptopot. Ráadásul még az is kiderül, hogy Milán egy büfében nem fizette ki a számlát. A dühös tulaj követeli a pénzét, és megmutatja nekik a biztonsági kamera felvételét. A felvételből az is kiderül, hogy Bella vitte el onnan a laptopot. A keresés eredménytelenül zárul. De Milán főnöke újabb nyomra vezeti őket: a taxit a kérdéses éjszakán a GPS egy elhagyatott helynél mutatta.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top