Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1589. rész tartalma

Szofi nagyon megdöbben, mikor reggel Tamás munka előtt azzal fogadja, hogy felejtsék el, amiről a múltkor beszéltek, és béküljenek ki. Szofi… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1589
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 27., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Szofi nagyon megdöbben, mikor reggel Tamás munka előtt azzal fogadja, hogy felejtsék el, amiről a múltkor beszéltek, és béküljenek ki. Szofi a fodrászatban Tivadarnak őrjöng emiatt, heves vitába bonyolódik Flórával, aki mérgesen a fejéhez vágja, hogy Tamás soha nem feküdt volna le vele, ha boldog lett volna a házassága. Ezalatt Tamás az anyjának önti ki a szívét. Nagyon fáj neki, hogy Szofi mennyire gyűlölettel fordul felé. Anna beszélni akar Szofival, hogy megvédje a fiát. Szembesíti a lányt a házasság végét jelző jelekkel, amit ő anno nem vett észre. Könnyek között megvallja Tamarának, hogy most már tudja, hogy tényleg mennyire hibás ő abban, hogy tönkrement a házassága.

Bella nem akarja feladni a reményt, hogy újra össze tudják rakni a dalait. Eközben főleg Milánon tölti ki a keserűségét, aki szerinte a hibás abban, hogy a laptop a zenéikkel együtt eltűnt. Milán ezért aztán bűntudatosan kerít egy hipnotizőrt, hogy bebizonyítsa, meg tudják találni a laptopot. A hipnózis majd segít emlékezni, hol vesztették el a laptopot. Bella azonban rémülten megszakítja az eljárást, amikor kellemetlen emlékek törnek rá. De a laptopnak továbbra sincs semmi nyoma.

Diáék nagyon izgatottan készülődnek a mai pótvizsgára, de Vityának semmi kedve az egészhez és győzködi a többieket, hogy ne menjenek be, inkább lépjenek le együtt. A történelem pótvizsgán azonban puskázáson kapja Lutzot Sevcsik tanár úr. A többiek sem hajlandóak Lutz nélkül pótvizsgázni, és az igazgatónőt rábeszélik, hogy hadd vizsgázhasson Lutz is. Magukat is meglepik, hogy mindent tudnak. Alig hiszik el, hogy mindenki sikeres pótvizsgát tett, amit este hatalmas bulival ünnepelnek meg.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top