Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1590. rész tartalma

Szofi reggel még mindig teljesen ki van borulva azon, hogy nem vette észre, Tamás mennyire szenvedett a kapcsolatukban. Amikor még azt is… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1590
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 28., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Szofi reggel még mindig teljesen ki van borulva azon, hogy nem vette észre, Tamás mennyire szenvedett a kapcsolatukban. Amikor még azt is meglátja a fodrászatban, Tamás mennyire szerelmes és boldog Flórával, úgy érzi, mintha tőrt döftek volna a szívébe. Kétségbeesetten Joe-hoz fordul a kérdéssel, szerinte Tamás mikor kezdett boldogtalan lenni mellette. Amikor különböző közös fotók alapján sem tudja ezt kideríteni, Szofi határozottan Tamáshoz fordul és szembesíti a kérdéssel. Tamás meghökken: ő maga sem tud konkrét időpontot megjelölni. Ez egy folyamat volt.

Gábor boldog, hogy végre egy egész napot tölthet kettesben Szilvivel, de megjelenik az albérletben Marika, aki bár kislány korából ismeri Szilvit, de szeretné látni, hogy illik-e a lány az ő kicsi fiához.

Gábor kénytelen megegyezni az anyjával abban, hogy egy napot együtt töltenek Szilvivel hármasban. Marika rögtön tesztelni kezdi Szilvit, aki ezt rögtön leveszi, de nagyon kedves, és belemegy, hogy együtt főzzön Marikával. Marika egyre jobban adja Szilvi alá a lovat a gyerekvállalás kapcsán. A vacsora készítés közben Marika egyre inkább túlpörög, és amikor kijelenti, hogy maradni akar még pár napot, Gábor frusztráltan kifakad, és megfenyegeti anyját, ha nem állítja le magát, akkor megint kidobja, mint múltkor.

Tamás megjelenik Diáék albérletében, hogy személyesen gratulálhasson azért, mert a fiatalok tegnap átmentek a pótvizsgán. Először kiakad, mert a srácok még másnaposan éledeznek a tegnapi buli romjain, de aztán kijelenti, hogy egy nyárzáró bulit szervez a mai napra a fiataloknak sok menő programmal. Dia nem akarja visszautasítani Tamást, ezért ráveszi Vityát és Lutzot, hogy Tamással tartsanak. Tamás kiviszi a fiatalokat a szabadba, de a másnapos srácok halálra unják magukat, már szabadulni szeretnének, de Tamás piknikezni kezd velük a nagy réten. Közben Lutz szeretné megúszni a közös a programozást, ezért egy tervet eszel ki, amivel megmenthetik a nap hátralévő részét. Tamás dühösen jelenik meg Dia albérletében és szemrehányást tesz Diáéknak, hogy eltűntek, de a fiatalok kimagyarázzák magukat, hogy csak félreértés történt, és igazából keresték Tamást, de elkerülték egymást.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top